פסטה קצרה בירקות, צימוקי זיתים ועגבניות יבשות

מצרכים: 1 חבילה (500 גר') פסטה מסוג "פוזילי"¼ כוס שמן זית של בני דרום 2 בצלים קצוצים1 חציל קטן חתוך לקוביות 2 על 2 ס"מ 1 קישוא קטן חתוך לקוביות 1 על 1 ס"מ1 פלפל אדום חתוך לקוביות 1 על 1 ס"מ 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות 11 על 1 ס"מ3 כפות שבבי שום – בני דרום, 1 צנצנת צימוקי זיתים – בני דרום1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות – בני דרום 1 כוס גבינת קצ'קבל מגורדת½ כוס בזיליקום קצוץ דק. אופן ההכנה: מבשלים את הפסטה לדרגת "אל דנטה". מחממים שמן ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את קוביות החציל ומטגנים 3 דק' נוספות. מוסיפים קישוא ומטגנים דקה, מערבבים פנימה את הפלפלים לעוד כ- 2 דק'. מוסיפים את שברי השום ומערבבים, מוסיפים את צימוקי הזיתים (עם השמן). בוחשים פנימה את ממרח העגבניות כ- 2 דק'. מסננים את הפסטה, מכניסים לסיר ומערבבים היטב. מכניסים את הקצ'קבל לזמן קצר ומערבבים להתכה. להגשה: מעבירים לכלי הגשה, ומפזרים בזיליקום קצוץ מעל.

מצרכים:
1 חבילה (500 גר') פסטה מסוג "פוזילי"
¼ כוס שמן זית של בני דרום
2 בצלים קצוצים
1 חציל קטן חתוך לקוביות 2 על 2 ס"מ
1 קישוא קטן חתוך לקוביות 1 על 1 ס"מ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות 1 על 1 ס"מ
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות 11 על 1 ס"מ
3 כפות שבבי שום – בני דרום,
1 צנצנת צימוקי זיתים – בני דרום
1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות – בני דרום
1 כוס גבינת קצ'קבל מגורדת
½ כוס בזיליקום קצוץ דק.

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לדרגת "אל דנטה".
מחממים שמן ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את קוביות החציל ומטגנים 3 דק' נוספות.
מוסיפים קישוא ומטגנים דקה, מערבבים פנימה את הפלפלים לעוד כ- 2 דק'.
מוסיפים את שברי השום ומערבבים, מוסיפים את צימוקי הזיתים (עם השמן). בוחשים פנימה את ממרח העגבניות כ- 2 דק'.
מסננים את הפסטה, מכניסים לסיר ומערבבים היטב. מכניסים את הקצ'קבל לזמן קצר ומערבבים להתכה.

להגשה:
מעבירים לכלי הגשה, ומפזרים בזיליקום קצוץ מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר