פאד סי יו

חומרים:100 גר' פילה בקר חתוך לנתחים 5 פרחי ברוקולי חלוטים1 כפית ג'ינגר טחון1 כפית שום טחוןחצי בצל לבן קטן חתוך לאורכוחצי כוס נבטים1 כף פטריות פאנגוס חלוטות וחתוכות לאורך1 כף סאקה1 כף רוטב דגים תאילנדיחצי כף סויה יאמאסה2 כפות סוכרקורט מלח150cc ציר עוףאטריות:300 גר' אטריות אורז רחבות שהושרו למשך לילה שלם, חלוטות ומתובלות בחצי כף dark soya לעיטור:בצל ירוק קצוץשמן שומשוםאופן ההכנה:מקפיצים את הבשר במעט שמן חם עם השום והג'ינג'ר, עד שהבשר מחליף גווניו לבהיר, עד סגירה.מתבלים ברוטב דגים, סוכר, סאקה, סויה וקורט מלח, ומערבבים היטב.מוסיפים את הירקות ומקפיצים בווק כדקה.מוסיפים את הציר ומערבבים היטב.מוסיפים את האטריות המתובלות, ומקפיצים כחצי דקה נוספת.הגשה:מעבירים הכל לצלחת חצי שטוחה, ומוסיפים בצל ירוק קצוץ ושמן שומשום שמשלימים את הטעם.ASIAN FOODBAR – Mojo, רח' גיבורי ישראל 17, מתחם יכין סנטר א.ת. פולג נתניה, טל. 09-8850716 צלמת: אורן שליו

חומרים:
100 גר' פילה בקר חתוך לנתחים
5 פרחי ברוקולי חלוטים
1 כפית ג'ינגר טחון
1 כפית שום טחון
חצי בצל לבן קטן חתוך לאורכו
חצי כוס נבטים
1 כף פטריות פאנגוס חלוטות וחתוכות לאורך
1 כף סאקה
1 כף רוטב דגים תאילנדי
חצי כף סויה יאמאסה
2 כפות סוכר
קורט מלח
150cc ציר עוף

אטריות:
300 גר' אטריות אורז רחבות שהושרו למשך לילה שלם, חלוטות ומתובלות בחצי כף dark soya

לעיטור:
בצל ירוק קצוץ
שמן שומשום


אופן ההכנה:
מקפיצים את הבשר במעט שמן חם עם השום והג'ינג'ר, עד שהבשר מחליף גווניו לבהיר, עד סגירה.
מתבלים ברוטב דגים, סוכר, סאקה, סויה וקורט מלח, ומערבבים היטב.
מוסיפים את הירקות ומקפיצים בווק כדקה.
מוסיפים את הציר ומערבבים היטב.
מוסיפים את האטריות המתובלות, ומקפיצים כחצי דקה נוספת.

הגשה:
מעבירים הכל לצלחת חצי שטוחה, ומוסיפים בצל ירוק קצוץ ושמן שומשום שמשלימים את הטעם.


ASIAN FOODBAR – Mojo, רח' גיבורי ישראל 17, מתחם יכין סנטר א.ת. פולג נתניה, טל. 09-8850716


צלמת: אורן שליו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר