פסטה ברוטב עגבניות שרי, שמנת וודקה פרפקט

מצרכים: 1 בצל בינוני קצוץ2 שיני שום קצוצות30 גרם חמאה1 שמנת מתוקה (אפשרי גם שמנת לבישול(מעט פלפל אדום חריף1/4 כוס וודקה פרפקטסלסלה קטנה של עגבניות שרי אדומות, חצויות500 גרם פסטה קצרה, דוגמת פנהמלח ופלפללהגשה: גבינת פרמזן מגוררתאופן ההכנה:ממיסים חמאה. מטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את העגבניות החצויות. מטגנים עד שכמעט כל המיצים מתאדים. מערבבים מדי פעם ומעט "מועכים" את העגבניות להוצאת המיצים. מוסיפים את הוודקה פרפקט והשמנת המתוקה. מוסיפים פלפל אדום חריף (לפי הטעם), מלח ופלפל שחור גרוס. מבשלים מעט עד להסמכה קלה. בינתיים מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה. מסננים את הפסטה. מעבירים לקערה עמוקה ויוצקים מעל את הרוטב. מגישים מייד עם פרמזן.

מצרכים:
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
30 גרם חמאה
1 שמנת מתוקה (אפשרי גם שמנת לבישול(
מעט פלפל אדום חריף
1/4 כוס וודקה פרפקט
סלסלה קטנה של עגבניות שרי אדומות, חצויות
500 גרם פסטה קצרה, דוגמת פנה
מלח ופלפל

להגשה:
גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:
ממיסים חמאה. מטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את העגבניות החצויות.
מטגנים עד שכמעט כל המיצים מתאדים. מערבבים מדי פעם ומעט "מועכים" את העגבניות להוצאת המיצים. 
מוסיפים את הוודקה פרפקט והשמנת המתוקה. 
מוסיפים פלפל אדום חריף (לפי הטעם), מלח ופלפל שחור גרוס. 
מבשלים מעט עד להסמכה קלה. 
בינתיים מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה. מסננים את הפסטה. 
מעבירים לקערה עמוקה ויוצקים מעל את הרוטב. 
מגישים מייד עם פרמזן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר