רביולי של זנב שור בתמצית יין אדום ופולי אדממה

חומרים:350 גרם בשר זנב שור 4 גזרים4 בצלים2 כרישה2 סלרי אמריקאיכל אלה פרוסים ל- 4 ס"מאופן ההכנה:מטגנים את ירקות השורש עד להשחמה.מוסיפים את זנב השור עד לסגירת הבשר.מוסיפים ציר ירקות (מים למי שאין), פלפל אנגלי, עלי דפנה, שום (4 שיניים).מבשלים 3-4 שעות, עד שהבשר מתפרק מהעצם.מפרקים את זנב השור, קוצצים את הירקות, וממלאים את הרביוליבצק לרביולי:100 גרם קמח לבן100 גרם קמח דורום10 חלמונים2 גרם מלחאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים עד לקבלת גוש בצק.לעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר לקירור של שעה לפחות. לאחר מכן פותחים את הבצק במכונת פסטה לעובי של 3 מ"מ (דרגה 3).קורצים בעזרת קורצן עגול בקוטר של 8 ס"מ, וסוגרים את הבצק בצורת חצי ירח.מבשלים את הרביולי במים בין 3 ל- 4 דקות במים רותחים.סוגרים את המנה עם רוטב של יין אדום.מרכיבים של הרוטב:2 כפות בצל סגול קצוץ2 גבעולי טימין3 גרגירים פלפל אנגלי1 כף סוכר2 גרם מלח2 בקבוק יין אדום לבישולאופן ההכנה:מצמצמים את הכל, עד לקבלת סירופ.מסננים את הרוטב ועל אש נמוכה.מוסיפים 100 גרם חמאה לסגירת הרוטב.קישוט המנה:חופן אדממה מקולפתקרם שורשים (תחתית למנה):5 שורש סלרי5 שורש פטרוזיליהמבשלים עם שמנת בחופן טימין, טוחנים עד למרקם חלק.

חומרים:
350 גרם בשר זנב שור
4 גזרים
4 בצלים
2 כרישה
2 סלרי אמריקאי
כל אלה פרוסים ל- 4 ס"מ

אופן ההכנה:
מטגנים את ירקות השורש עד להשחמה.
מוסיפים את זנב השור עד לסגירת הבשר.
מוסיפים ציר ירקות (מים למי שאין), פלפל אנגלי, עלי דפנה, שום (4 שיניים).
מבשלים 3-4 שעות, עד שהבשר מתפרק מהעצם.
מפרקים את זנב השור, קוצצים את הירקות, וממלאים את הרביולי

בצק לרביולי:
100 גרם קמח לבן
100 גרם קמח דורום
10 חלמונים
2 גרם מלח

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים עד לקבלת גוש בצק.
לעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר לקירור של שעה לפחות.
לאחר מכן פותחים את הבצק במכונת פסטה לעובי של 3 מ"מ (דרגה 3).
קורצים בעזרת קורצן עגול בקוטר של 8 ס"מ, וסוגרים את הבצק בצורת חצי ירח.
מבשלים את הרביולי במים בין 3 ל- 4 דקות במים רותחים.
סוגרים את המנה עם רוטב של יין אדום.

מרכיבים של הרוטב:
2 כפות בצל סגול קצוץ
2 גבעולי טימין
3 גרגירים פלפל אנגלי
1 כף סוכר
2 גרם מלח
2 בקבוק יין אדום לבישול

אופן ההכנה:
מצמצמים את הכל, עד לקבלת סירופ.
מסננים את הרוטב ועל אש נמוכה.
מוסיפים 100 גרם חמאה לסגירת הרוטב.

קישוט המנה:
חופן אדממה מקולפת
קרם שורשים (תחתית למנה):
5 שורש סלרי
5 שורש פטרוזיליה
מבשלים עם שמנת בחופן טימין, טוחנים עד למרקם חלק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר