ספגטי סלק כומינו

חומרים ל-2 מנות:סלק בינוני חתוך לקוביות קטנות5 טבעות בצל סגול3 כפות שמן זית1/2 כפית שום1/2 כפית תימין1/4 כפית כמוןמיץ מלימון 11/4 כוס יין לבןכף עירית קצוצהמלחפלפלכף גבינת ריקוטה1/4 חבילה תערובת ספגטיאופן ההכנה: קולפים סלק ואופים עם נייר כסף שעה וחצי (ב-220 מעלות) עד שיתרכך.  מטגנים כ-2 דקות במחבת את הבצל עם שמן הזית יחד עם קוביות הסלק והשום.מוסיפים תימין וכמון וממשיכים לטגן.מוסיפים לימון ויין לבן ומתבלים במלח ופלפל.מוסיפים את תערובת הספגטי עם מעט מים מהפסטה.ממשיכים לבשל עד לאיחוד טעמים. אופן הגשה – קישוט:מוסיפים עירית בערבוב וגבינת ריקוטה לקישוט.

חומרים ל-2 מנות:
סלק בינוני חתוך לקוביות קטנות
5 טבעות בצל סגול
3 כפות שמן זית
1/2 כפית שום
1/2 כפית תימין
1/4 כפית כמון
מיץ מלימון 1
1/4 כוס יין לבן
כף עירית קצוצה
מלח
פלפל
כף גבינת ריקוטה
1/4 חבילה תערובת ספגטי

אופן ההכנה: 
קולפים סלק ואופים עם נייר כסף שעה וחצי (ב-220 מעלות) עד שיתרכך. 
מטגנים כ-2 דקות במחבת את הבצל עם שמן הזית יחד עם קוביות הסלק והשום.
מוסיפים תימין וכמון וממשיכים לטגן.
מוסיפים לימון ויין לבן ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את תערובת הספגטי עם מעט מים מהפסטה.
ממשיכים לבשל עד לאיחוד טעמים.

אופן הגשה – קישוט:
מוסיפים עירית בערבוב וגבינת ריקוטה לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר