ניוקי ברוטב גורגונזולה

רוטב חלק ונעים במיוחד בניחוח נהדר של גורגונזולה ופלפל ירוק. הרוטב הזה יהיה נהדר עם כל סוגי הפסטה, אבל ממש נפלא עם ניוקי.חומרים:100 גרם חמאה 2 כפית/ות פלפל ירוק – גרגרי פלפל ירוק רטובים או יבשים, כתושים מעט 100 גרם גורגונזולה – חתוכה לקוביות 0.5 כוס שמנת לבישול 1 כוסית ברנדי 1 עגבנייה קלופה, מנוקה מגרעינים, קצוצה דק 2 כפות שמן זית ניוקי אופן ההכנה:מבשלים את הפסטה או (עדיף) את הניוקי. מעבירים לקערה, מוסיפים את שמן הזית ומערבבים. מניחים בצד.במחבת גדולה במיוחד ממיסים את החמאה יחד עם הפלפל הירוק. מטגנים דקה או שתיים. מוסיפים את הגורגונזולה, קובייה אחר קובייה, תוך ערבוב מתמיד עד שכל הגבינה נמסה. מוסיפים את השמנת ומערבבים שתי דקות. מוסיפים את הקוניאק ומערבבים. מוסיפים את העגבנייה הקצוצה, מערבבים.מייד מוסיפים למחבת את הניוקי (או הפסטה). מערבבים/מקפיצים דקה או שתיים ומגישים.

רוטב חלק ונעים במיוחד בניחוח נהדר של גורגונזולה ופלפל ירוק. הרוטב הזה יהיה נהדר עם כל סוגי הפסטה, אבל ממש נפלא עם ניוקי.

חומרים:
100 גרם חמאה
2 כפית/ות פלפל ירוק – גרגרי פלפל ירוק רטובים או יבשים, כתושים מעט
100 גרם גורגונזולה – חתוכה לקוביות
0.5 כוס שמנת לבישול
1 כוסית ברנדי
1 עגבנייה קלופה, מנוקה מגרעינים, קצוצה דק
2 כפות שמן זית
ניוקי

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה או (עדיף) את הניוקי.
מעבירים לקערה,
מוסיפים את שמן הזית ומערבבים.
מניחים בצד.
במחבת גדולה במיוחד ממיסים את החמאה יחד עם הפלפל הירוק.
מטגנים דקה או שתיים.
מוסיפים את הגורגונזולה, קובייה אחר קובייה, תוך ערבוב מתמיד עד שכל הגבינה נמסה.
מוסיפים את השמנת ומערבבים שתי דקות.
מוסיפים את הקוניאק ומערבבים.
מוסיפים את העגבנייה הקצוצה, מערבבים.
מייד מוסיפים למחבת את הניוקי (או הפסטה).
מערבבים/מקפיצים דקה או שתיים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר