ספגטי עם עגבניות ומוצרלה טריה

במתכון זה המוצרלה הטריה מתמוססת בתוך הרוטב החם והופכת מותכת ונמתחת. אהוב על ילדים ומבוגרים

חומרים ל- 4 מנות:
1/2 ק"ג ספגטיני או ספגטי טריים של פסטה דלה קזה
100 גר' כדורים קטנטנים של מוצרלה טרייה
סלסלת עגבניות שרי (מומלץ מזן תמר – הבשרני והמתקתק יותר)
חצי כפית מלח גס
רבע כפית סוכר
4 עלי בזיליקום קצוצים
ענף רוזמרין טרי
5 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
שמן זית
צ'ילי חריף לפי האומץ
פטרוזיליה קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:
מטגנים בסיר את עגבניות השרי בשלמותן (ברבע כוס שמן זית), עד שהן מתפוצצות.
מוסיפים עגבניות מיובשות, מלח, סוכר, רוזמרין בזיליקום וצ'ילי, ומנמיכים את האש. מבשלים עוד כדקה – שתיים עד שעגבניות השרי "חצי מבושלות" והעסיס ניגר מהן..
מבשלים את הפסטה בסיר רחב עם מים רותחים על פי הוראות ההכנה.
 מוסיפים לסיר עם הרוטב,
מוסיפים את כדורי המוצרלה,
מערבבים ומכבים את האש.
כדורי המוצרלה יתמוססו מעט ברוטב ויספגו אותו.
מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר