רביולי/טורטליני 4 גבינות

חומרים:רביולי/טורטליני  1 ק"גרוטב שמנת 400 ג"ררוטב ראגו  100 ג"רחלב  150 ג"רמוצרלה 70 ג"רריקוטה 70 ג"רבולגרית 100 ג"ררומנו 50 ג"רמלח 1 כפיתפלפל שחור 1 כפיתפלפל שאטה 1/2 כפיתבזיליקום טרי 60 ג"רעגבניות שרי חצאים 6 יח' אופן ההכנה:במחבת מחממים שמנת, חלב ורוטב ראגו.אחרי שהרוטב חם מוסיפים מוצרלה, ריקוטה בולגרית, רומנו ותבלינים.מערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.מוסיפים 30 ג"ר בזיליקום קצוץ.מעבירים לקערת ערבוב יחד עם הרביולי/טורטליני.יש לערבב את הפסטה יחד עם הרוטב.לשים בגסטרונום מתאים לקישוט.לפזר 30 ג"ר בזיליקום טרי ועגבניות שרי – חצאים.

חומרים:
רביולי/טורטליני  1 ק"ג
רוטב שמנת 400 ג"ר
רוטב ראגו  100 ג"ר
חלב  150 ג"ר
מוצרלה 70 ג"ר
ריקוטה 70 ג"ר
בולגרית 100 ג"ר
רומנו 50 ג"ר
מלח 1 כפית
פלפל שחור 1 כפית
פלפל שאטה 1/2 כפית
בזיליקום טרי 60 ג"ר
עגבניות שרי חצאים 6 יח'

אופן ההכנה:
במחבת מחממים שמנת, חלב ורוטב ראגו.
אחרי שהרוטב חם מוסיפים מוצרלה, ריקוטה בולגרית, רומנו ותבלינים.
מערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.
מוסיפים 30 ג"ר בזיליקום קצוץ.
מעבירים לקערת ערבוב יחד עם הרביולי/טורטליני.
יש לערבב את הפסטה יחד עם הרוטב.
לשים בגסטרונום מתאים לקישוט.
לפזר 30 ג"ר בזיליקום טרי ועגבניות שרי – חצאים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר