ניוקי מוקפץ עם ליצ'י חמאה לימון ונענע

חומרים:חבילה של ניוקי1 כף חמאה1 שן שום כתוש1 חופן נענע2 כפות מיץ לימון סחוט טרי5 ליצ'י חתוך לקוביות1 שקית עלי בייבי רעננים שטופים ונקייםאופן ההכנה:מבשלים את הניוקי במים לפי הוראות היצרן.במקביל מחממים מחבת עם חמאה והשום.מוסיפים את הניוקי לתוך המחבת עם השום.מוסיפים את הליצ'י, הנענע והלימון. מתקנים טעם עם מלח ופלפל.מוזגים על עלי הבייבי.מתוך סדרת מתכונים מקורית מפרי הליצ'י שהוכנה במיוחד לרגל פסטיבל הליצ'י החמישי של חוות להתאהב בטבע, שיתקיים בחודשי יולי אוגוסט 2009. פסטיבל קטיף הליצ'י פתוח למבקרים בכל ימות השבוע, כולל שבת, החל מהשעה 09:30 בבוקר ועד 19:00 בערב. (יום שישי עד השעה 18:00).כביש 70 בין צומת כברי שבגליל המערבי ליד קיבוץ מצובה, שילוט יימצא לאורך כל המסלול. ביאליק סולימני, 050-5401129, 052-5744990, [email protected]צילום: אלכסיי קרוגליקוב

חומרים:
חבילה של ניוקי
1 כף חמאה
1 שן שום כתוש
1 חופן נענע
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
5 ליצ'י חתוך לקוביות
1 שקית עלי בייבי רעננים שטופים ונקיים

אופן ההכנה:
מבשלים את הניוקי במים לפי הוראות היצרן.
במקביל מחממים מחבת עם חמאה והשום.
מוסיפים את הניוקי לתוך המחבת עם השום.
מוסיפים את הליצ'י, הנענע והלימון.
מתקנים טעם עם מלח ופלפל.
מוזגים על עלי הבייבי.

מתוך סדרת מתכונים מקורית מפרי הליצ'י שהוכנה במיוחד לרגל פסטיבל הליצ'י החמישי של חוות להתאהב בטבע, שיתקיים בחודשי יולי אוגוסט 2009. פסטיבל קטיף הליצ'י פתוח למבקרים בכל ימות השבוע, כולל שבת, החל מהשעה 09:30 בבוקר ועד 19:00 בערב. (יום שישי עד השעה 18:00).
כביש 70 בין צומת כברי שבגליל המערבי ליד קיבוץ מצובה, שילוט יימצא לאורך כל המסלול.
ביאליק סולימני, 050-5401129, 052-5744990, [email protected]
www.mambo100.co.il

צילום: אלכסיי קרוגליקוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר