סלט פסטה

חומרים: 2 כוסות פסטה מסולסלת 1/4 כוס פלפל ירוק חתוך לקוביות 1/4 כוס בצל סגול קצוץ 2 כפות פטרוזיליה קצוצה 2 כפות רוטב סויה קיקומן דל מלח 2 כפות שמן זית 2 כפות חומץ יין 1 כפית סוכר אופן ההכנה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל גבי האריזה, ומצננים לאחר הבישול. מערבבים את הפסטה הקרה עם פלפל ירוק, בצל סגול ופטרוזיליה. בקערה נפרדת מערבבים רוטב סויה קיקומן דל מלח, שמן זית, חומץ יין וסוכר – עד אשר הסוכר מתמוסס. שופכים את הרוטב על סלט הפסטה, ומערבבים בעדינות. מניחים בקירור בין 3-4 שעות, בכדי לאפשר לכל הטעמים להתמזג, מערבבים לפרקים.

חומרים:
2 כוסות פסטה מסולסלת
1/4 כוס פלפל ירוק חתוך לקוביות
1/4 כוס בצל סגול קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות רוטב סויה קיקומן דל מלח
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ יין
1 כפית סוכר

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל גבי האריזה, ומצננים לאחר הבישול.
מערבבים את הפסטה הקרה עם פלפל ירוק, בצל סגול ופטרוזיליה.
בקערה נפרדת מערבבים רוטב סויה קיקומן דל מלח, שמן זית, חומץ יין וסוכר – עד אשר הסוכר מתמוסס.
שופכים את הרוטב על סלט הפסטה, ומערבבים בעדינות.
מניחים בקירור בין 3-4 שעות, בכדי לאפשר לכל הטעמים להתמזג, מערבבים לפרקים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר