פסטת צדפים ברוטב בולונז ב –WIKOOK

זמן בישול: 17 דקותמצרכים:200 גרם פסטה בצורת צדפים425 מ"ל עגבניות מקולפות 200 מ"ל רסק עגבניות כף שמן זית2 כוסות מים חמים300 גרם בשר בקר טחוןמלח ופלפלאופן ההכנה:לחמם את שמן הזית ב-WIKOOK בחום גבוה. להוסיף את הבשר הטחון ולהשחים תוך כדי ערבוב בכף עץ. להוסיף את העגבניות המקולפות, כוס מים וכל הפסטה ולבחוש. לסגור את המכסה ולבשל במשך 6 דקות בחום בינוני.לפתוח את המכסה ולהוסיף את רסק העגבניות וכוס מים, לתבל במלח ופלפל ולבחוש. לסגור את המכסה ולבשל עוד 6 דקות.לפתוח את המכסה, לבחוש ולסגור שנית כאשר מקור החום כבוי. כעבור 5 דקות התבשיל מוכן.Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק

זמן בישול: 17 דקות

מצרכים:
200 גרם פסטה בצורת צדפים
425 מ"ל עגבניות מקולפות
200 מ"ל רסק עגבניות
כף שמן זית
2 כוסות מים חמים
300 גרם בשר בקר טחון
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
לחמם את שמן הזית ב-WIKOOK בחום גבוה.
להוסיף את הבשר הטחון ולהשחים תוך כדי ערבוב בכף עץ.
להוסיף את העגבניות המקולפות, כוס מים וכל הפסטה ולבחוש.
לסגור את המכסה ולבשל במשך 6 דקות בחום בינוני.
לפתוח את המכסה ולהוסיף את רסק העגבניות וכוס מים,
לתבל במלח ופלפל ולבחוש.
לסגור את המכסה ולבשל עוד 6 דקות.
לפתוח את המכסה, לבחוש ולסגור שנית כאשר מקור החום כבוי.
כעבור 5 דקות התבשיל מוכן.

Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר