זמן בישול: 17 דקות
מצרכים:
200 גרם פסטה בצורת צדפים
425 מ"ל עגבניות מקולפות
200 מ"ל רסק עגבניות
כף שמן זית
2 כוסות מים חמים
300 גרם בשר בקר טחון
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לחמם את שמן הזית ב-WIKOOK בחום גבוה.
להוסיף את הבשר הטחון ולהשחים תוך כדי ערבוב בכף עץ.
להוסיף את העגבניות המקולפות, כוס מים וכל הפסטה ולבחוש.
לסגור את המכסה ולבשל במשך 6 דקות בחום בינוני.
לפתוח את המכסה ולהוסיף את רסק העגבניות וכוס מים,
לתבל במלח ופלפל ולבחוש.
לסגור את המכסה ולבשל עוד 6 דקות.
לפתוח את המכסה, לבחוש ולסגור שנית כאשר מקור החום כבוי.
כעבור 5 דקות התבשיל מוכן.
Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק