רביולי גבינה ותרד מעוטרים בפטריות יער

3 מנות. 300 קלוריות למנה. הכנה של רביולי עם רוטב על בסיס שמנת תוסיף 100 קלוריות למנהחומרים: 1 חבילה רביולי במילוי תרד וגבינה2 כפות חמאה2 שיני שום1 סלסילת פטריות שמפניון1 סלסילת פטריות יער2 כפות בזיליקום קצוץ3 כפות פטרוזיליה קצוצהמלח לפי הטעם (רצוי גרוס גס במטחנה)עשבי תיבול (גרוסים במטחנה) לפי הטעםאופן ההכנה:מבשלים את הרביולי לפי ההנחיות שעל האריזה. מסננים ומקפיצים במסננת עם כף חמאה. להכנת הרוטב ממיסים בסיר את החמאה הנותרת. קולפים וכותשים את שיני השום. מוסיפים את השום לסיר. שוטפים קלות את הפטריות משני הסוגים, ומייבשים בנייר סופג. חותכים את הפטריות לפרוסות. מוסיפים את הפטריות לסיר ומאדים מעט תוך כדי ערבוב. מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים ומאדים עוד מעט. לפני ההגשה מחממים את הרוטב ומקפיצים את הרביולי בתוכו. ניתן להוסיף פרמזן מגורד מעל.המתכון מתוך ספרה של ליאורה חוברה, 365 יום בלי תירוצים – בהוצאת כנרת

3 מנות. 300 קלוריות למנה. הכנה של רביולי עם רוטב על בסיס שמנת תוסיף 100 קלוריות למנה

חומרים:
1 חבילה רביולי במילוי תרד וגבינה
2 כפות חמאה
2 שיני שום
1 סלסילת פטריות שמפניון
1 סלסילת פטריות יער
2 כפות בזיליקום קצוץ
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח לפי הטעם (רצוי גרוס גס במטחנה)
עשבי תיבול (גרוסים במטחנה) לפי הטעם

אופן ההכנה:
מבשלים את הרביולי לפי ההנחיות שעל האריזה.
מסננים ומקפיצים במסננת עם כף חמאה.
להכנת הרוטב ממיסים בסיר את החמאה הנותרת.
קולפים וכותשים את שיני השום. מוסיפים את השום לסיר.
שוטפים קלות את הפטריות משני הסוגים, ומייבשים בנייר סופג.
חותכים את הפטריות לפרוסות. מוסיפים את הפטריות לסיר ומאדים מעט תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים ומאדים עוד מעט.
לפני ההגשה מחממים את הרוטב ומקפיצים את הרביולי בתוכו.
ניתן להוסיף פרמזן מגורד מעל.

המתכון מתוך ספרה של ליאורה חוברה, 365 יום בלי תירוצים – בהוצאת כנרת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר