ספגטי ברוטב טונה ועגבניות פיקנטי

ספגטי מוגש עם רוטב בסגנון בולונז בו הבשר הוחלף בטונה, מוגש עם פרמזן ועלי בזיליקום

ספגטי מוגש עם רוטב בסגנון בולונז בו הבשר הוחלף בטונה, מוגש עם פרמזן ועלי בזיליקום.

חומרים:
2 בצלים גדולים
2 קופסאות עגבניות קלופות – 400 גרם כולל נוזלים, 240 גרם נטו
2 קופסאות טונה סטארקיסט 5% בטעם טבעי
2 כפות שמן
8 שיני שום קלופות וכתושות
4 גבעולי בזיליקום
2 גבעולי טימין
צ'ילי גרוס
קורט סוכר
500 גר' ספגטי מקמח מלא

אופן ההכנה:
רוטב העגבניות:
קוצצים את הבצל.
בסיר קטן מניחים כף משמן הזית ומטגנים את הבצלים מבלי שישחימו.
מוסיפים את שיני השום כתושות וממשיכים לבשל מספר שניות.
מוסיפים את תכולת קופסת העגבניות עם הנוזלים שבה.
שוברים את העגבניות באמצעות כף עץ.
מוסיפים את הטימין, הבזיליקום המלח, הסוכר והפלפל.
מבשלים כ- 25 דקות על אש נמוכה עד שמסמיך מעט.
מוסיפים את הטונה, ומתקנים תיבול.

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן,.
מסננים ומעבירים לסיר הרוטב.
מגישים עם פרמזן ומספר עלי בזיליקום לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר