פרחי קישואים עם פנה ורוקט

חומרים: 500 גרם פסטה פנה 20 פרחי קישואים 3 שיני שום חתוכות לפרוסות 1/3 כוס שמן זיתמלח ופלפל שחור גרוס גס10 גבעולי רוקט אופן ההכנה:מטגנים את השום בשמן הזית עד שהא מתחיל לשנות את צבעו. מקטינים את האש ומוסיפים למחבת את פרחי הקישואים והרוקט. מטגנים כ-2 דקות מבלי להניח לפרחי הקישואים ולרוקט להפוך ל"סמרטוטיים".כאשר הפסטה מוכנה מסננים את המים ומעבירים אותה למחבת. מערבבים 2 דקות על האש מעבירים לקערה. מפזרים מעל פלפל שחור גרוס גס ועלי רוקט טריים.מגישים מייד.

חומרים:
500 גרם פסטה פנה
20 פרחי קישואים
3 שיני שום חתוכות לפרוסות
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס גס
10 גבעולי רוקט

אופן ההכנה:
מטגנים את השום בשמן הזית עד שהא מתחיל לשנות את צבעו.
מקטינים את האש ומוסיפים למחבת את פרחי הקישואים והרוקט.
מטגנים כ-2 דקות מבלי להניח לפרחי הקישואים ולרוקט להפוך ל"סמרטוטיים".
כאשר הפסטה מוכנה מסננים את המים ומעבירים אותה למחבת.
מערבבים 2 דקות על האש מעבירים לקערה.
מפזרים מעל פלפל שחור גרוס גס ועלי רוקט טריים.
מגישים מייד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר