חומרים:
500 גרם פסטה פנה
20 פרחי קישואים
3 שיני שום חתוכות לפרוסות
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס גס
10 גבעולי רוקט
אופן ההכנה:
מטגנים את השום בשמן הזית עד שהא מתחיל לשנות את צבעו.
מקטינים את האש ומוסיפים למחבת את פרחי הקישואים והרוקט.
מטגנים כ-2 דקות מבלי להניח לפרחי הקישואים ולרוקט להפוך ל"סמרטוטיים".
כאשר הפסטה מוכנה מסננים את המים ומעבירים אותה למחבת.
מערבבים 2 דקות על האש מעבירים לקערה.
מפזרים מעל פלפל שחור גרוס גס ועלי רוקט טריים.
מגישים מייד.