רביולי פרמזן ריקוטה ברוטב אליו-אולי ובטטות

מצרכים:1 חב' רביולי פרמזן ריקוטה "פסטה נונה"1 בטטה קלופה חתוכה לקוביות של 1/2 ס"מ1 ענף טימין2 כפות שמן זית1 שן שום כתושה1 כפית בזיליקום קצוץ1 כפית פטרוזיליה קצוצה1 כף גבינת פרמזן מוגרדתאופן ההכנה:לבשל את הרביולי לפי הוראות היצרן. לסנן.לאפות את הבטטה עם מעט שמן זית, טימין ומלח, כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.לחמם במחבת מעט שמן זית, להוסיף שום ולטגן לקבלת גוון זהוב שקוף.להוסיף את הבטטות, הפטרוזיליה והבזיליקום ולהקפיץ יחד כדקה. להוסיף את הרביולי ולהקפיץ כדקה נוספת. להוריד מהאש, לפזר גבינת פרמזן ולהגיש חם.

מצרכים:
1 חב' רביולי פרמזן ריקוטה "פסטה נונה"
1 בטטה קלופה חתוכה לקוביות של 1/2 ס"מ
1 ענף טימין
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
1 כפית בזיליקום קצוץ
1 כפית פטרוזיליה קצוצה
1 כף גבינת פרמזן מוגרדת

אופן ההכנה:
לבשל את הרביולי לפי הוראות היצרן. לסנן.
לאפות את הבטטה עם מעט שמן זית, טימין ומלח, כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
לחמם במחבת מעט שמן זית, להוסיף שום ולטגן לקבלת גוון זהוב שקוף.
להוסיף את הבטטות, הפטרוזיליה והבזיליקום ולהקפיץ יחד כדקה.
להוסיף את הרביולי ולהקפיץ כדקה נוספת.
להוריד מהאש, לפזר גבינת פרמזן ולהגיש חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר