אטריות מטוגנות עם עוף ובוטנים

מצרכים:500 גרם אטריות קנטון להקפצה Taste of Asia400 גרם חזה עוף פרוס דק2 כפיות מחית קארי אדום Taste of Asia1 כף שמן בוטנים CARA TERRA1 כפית אבקת מרק עוף1 כף רוטב סויה Taste of Asia2 כפיות רוטב דגים כשר Queen of Tuna 2 כפיות קורנפלור בחושות ב- ½ כוס מיםכוס בוטנים קלויים ללא מלח2 כפות כוסברה קצוצהאופן ההכנה:שוטפים את האטריות במים חמים מאוד לריכוך קל.מסננים, מעבירים לקערה גדולה ומפרידים בין האטריות בעזרת מזלג.מושחים את חזה העוף במחית הקארי.מחממים בווק ½ כף משמן הבוטנים ומקפיצים את פרוסות העוף, מעט בכל פעם, עד להזהבה. מניחים בצד.מחממים בווק את יתרת השמן ומוסיפים את האטריות. מערבבים פנימה את אבקת המרק, את הרטבים ואת תערובת הקורנפלור. מערבבים עד שהתערובת מסמיכה.מחזירים את העוף לווק.מוסיפים את הבוטנים והכוסברה.מערבבים עד שהתבשיל מתחמם. מגישים מיד בתום הבישול.מתכונים נוספים באתר

מצרכים:
500 גרם אטריות קנטון להקפצה Taste of Asia
400 גרם חזה עוף פרוס דק
2 כפיות מחית קארי אדום Taste of Asia
1 כף שמן בוטנים CARA TERRA
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כף רוטב סויה Taste of Asia
2 כפיות רוטב דגים כשר Queen of Tuna
2 כפיות קורנפלור בחושות ב- ½ כוס מים
כוס בוטנים קלויים ללא מלח
2 כפות כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
שוטפים את האטריות במים חמים מאוד לריכוך קל.
מסננים, מעבירים לקערה גדולה ומפרידים בין האטריות בעזרת מזלג.
מושחים את חזה העוף במחית הקארי.
מחממים בווק ½ כף משמן הבוטנים ומקפיצים את פרוסות העוף, מעט בכל פעם, עד להזהבה.
מניחים בצד.
מחממים בווק את יתרת השמן ומוסיפים את האטריות.
מערבבים פנימה את אבקת המרק, את הרטבים ואת תערובת הקורנפלור. מערבבים עד שהתערובת מסמיכה.
מחזירים את העוף לווק.
מוסיפים את הבוטנים והכוסברה.
מערבבים עד שהתבשיל מתחמם.
מגישים מיד בתום הבישול.

מתכונים נוספים באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר