פסטה פנה עם רוטב שמנת ועגבניות לבישול

מתכון לא כשר – חומרים ל- 4 סועדים:300 ג' עגבניות מיובשות50 ג' בצל קצוץ10 ג' שום300 ג' פילה בקר חתוך לקוביותכפית פלפל שחור גרוס5 ג' ג'ינג'ר קצוץמלח לפי הטעםשמנת מתוקה 32%אופן ההכנה:מטגנים את הבצל, העגבניות והשום.מוסיפים פלפל, ג'ינג'ר ומלח.מוסיפים את פילה הבקר ולבסוף מוסיפים את השמנת.חשוב לא להשאיר הרבה זמן על האש כדי שהפילה לא יתקשה.את הפסטה מבשלים לחוד וכאשר הרוטב מוכן מערבבים ביחד.ממנות פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.ilאו בטל. 03-6912540

מתכון לא כשר – חומרים ל- 4 סועדים:
300 ג' עגבניות מיובשות
50 ג' בצל קצוץ
10 ג' שום
300 ג' פילה בקר חתוך לקוביות
כפית פלפל שחור גרוס
5 ג' ג'ינג'ר קצוץ
מלח לפי הטעם
שמנת מתוקה 32%

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל, העגבניות והשום.
מוסיפים פלפל, ג'ינג'ר ומלח.
מוסיפים את פילה הבקר ולבסוף מוסיפים את השמנת.
חשוב לא להשאיר הרבה זמן על האש כדי שהפילה לא יתקשה.
את הפסטה מבשלים לחוד וכאשר הרוטב מוכן מערבבים ביחד.

ממנות פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010
פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il
ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.il
או בטל. 03-6912540

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר