ספגטי פומודורו אלה פנה

חומרים (ל-4 מנות):חבילת ספגטי1 בצל בינוני, קצוץ3 שיני שום, קצוצות6 עגבניות טריות (רצוי תמר)½ מיכל שמנת מתוקהמלח,פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט20 יחידות זיתי קלמטה מגולענים וקצוציםאופן ההכנה:את הספגטי הכינו לפי ההוראות על העטיפה.מזהיבים את הבצל והשום הקצוצים במחבת, עם מעט שמן זית משובח.חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות (אך לא קטנות מדי) ומוסיפים למחבת.מוסיפים את התבלינים.כשהעגבניות מתרככות (אך לא מדי) מוסיפים את השמנת והזיתים.מנמיכים את האש ומוסיפים לספגטי החמים לאחר 5 דקות.

חומרים (ל-4 מנות):
חבילת ספגטי
1 בצל בינוני, קצוץ
3 שיני שום, קצוצות
6 עגבניות טריות (רצוי תמר)
½ מיכל שמנת מתוקה
מלח,פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט
20 יחידות זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים

אופן ההכנה:
את הספגטי הכינו לפי ההוראות על העטיפה.
מזהיבים את הבצל והשום הקצוצים במחבת, עם מעט שמן זית משובח.
חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות (אך לא קטנות מדי) ומוסיפים למחבת.
מוסיפים את התבלינים.
כשהעגבניות מתרככות (אך לא מדי) מוסיפים את השמנת והזיתים.
מנמיכים את האש ומוסיפים לספגטי החמים לאחר 5 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר