פתאי טופו

מתכון למנה אחתמרכיבים: (את המוצרים ניתן להשיג בחנויות המזרח הרחוק)אטריות אורז רחבות שטוחות-מלבניות1 גזררבע ראש כרובחופן נבטים חופן בצל ירוק1 ביצהסויה בהירהרוטב צדפותסויה שחורהמיץ מחצי לימון200 גר' טופו טריחופן בוטנים קצוציםשן שום20 גר' שמן סויהאופן ההכנה: משרים את האטריות 45 דקות במים פושרים לפני תחילת הבישול, על ווק לוהטת מטגנים שן שום כתוש אחת עם מעט שמן סויה עד להזהבה.שוברים ביצה אחת ומערבבים.מוסיפים את הטופו הטרי, לאחר שחתכנו אותו לקוביות קטנות.מוסיפים כרוב וגזר לאחר שפרסנו אותם לרצועות דקות.מקפיצים יחדיו על הווק.מוסיפים את אטריות הפתאי המושרות, כף סויה בהירה, כף רוטב צדפות, כף סויה שחורה, שתי כפות סוכר, מיץ מחצי לימון.מקפיצים.לקראת סוף הבישול, כאשר האטריות כבר רכות, מוסיפים חופן בצל ירוק וחופן נבטים.הגשה: מומלץ להגיש עם בוטנים קצוצים למעלה, ורבע לימון בצד.

מתכון למנה אחת

מרכיבים:
(את המוצרים ניתן להשיג בחנויות המזרח הרחוק)
אטריות אורז רחבות שטוחות-מלבניות
1 גזר
רבע ראש כרוב
חופן נבטים
חופן בצל ירוק
1 ביצה
סויה בהירה
רוטב צדפות
סויה שחורה
מיץ מחצי לימון
200 גר' טופו טרי
חופן בוטנים קצוצים
שן שום
20 גר' שמן סויה

אופן ההכנה:
משרים את האטריות 45 דקות במים פושרים לפני תחילת הבישול,
על ווק לוהטת מטגנים שן שום כתוש אחת עם מעט שמן סויה עד להזהבה.
שוברים ביצה אחת ומערבבים.
מוסיפים את הטופו הטרי, לאחר שחתכנו אותו לקוביות קטנות.
מוסיפים כרוב וגזר לאחר שפרסנו אותם לרצועות דקות.
מקפיצים יחדיו על הווק.
מוסיפים את אטריות הפתאי המושרות, כף סויה בהירה, כף רוטב צדפות, כף סויה שחורה, שתי כפות סוכר, מיץ מחצי לימון.
מקפיצים.
לקראת סוף הבישול, כאשר האטריות כבר רכות, מוסיפים חופן בצל ירוק וחופן נבטים.

הגשה:
מומלץ להגיש עם בוטנים קצוצים למעלה, ורבע לימון בצד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר