לזנייה גבינות ואנטי פסטי

מרכיבים:500 גר' עלי לזניה יבשים1.5 ליטר רוטב עגבניות חלק קלאסי750 גר' גבינות מגורדות (קשקבאל, מוצרלה ופרמזן)1 חציל מאורך קלוף חתוך לטבעות בעובי 2 ס"מ, צלוי בתנור עם שמן זית טימין ומלח גס3 יח' פלפל אדום קלוי קלוף20 עלי בזיליקום20 גר' עלי תרד ומנגולד מוקפצים בשום ושמן זית250 סמ"ק שמנת 42%+1 ביצה מעורבבים היטבאופן ההכנה:1 בתבנית 35 על 25 מניחים 2 מצקות רוטב עגבניות2 מסדרים שכבה אחת של עלי לזנייה3 מסדרים שכבה דקה מכל סוג ירק4 יוצקים מעט מהרוטב עגבניות באופן שווה5 מפזרים בנדיבות מהגבינות6 חוזרים על התהליך עד לבנייה של 3 קומות7 מסיימים עם עלי לזנייה ומעט רוטב עגבניות באופן שווה 8 יוצקים את הרויאל (שמנת וביצה) חשוב באופן שווה9 אופים בתנור 170 מעלות בערך 40 דקות10 מקררים היטב לילה במקרר

מרכיבים:
500 גר' עלי לזניה יבשים
1.5 ליטר רוטב עגבניות חלק קלאסי
750 גר' גבינות מגורדות (קשקבאל, מוצרלה ופרמזן)
1 חציל מאורך קלוף חתוך לטבעות בעובי 2 ס"מ, צלוי בתנור עם שמן זית טימין ומלח גס
3 יח' פלפל אדום קלוי קלוף
20 עלי בזיליקום
20 גר' עלי תרד ומנגולד מוקפצים בשום ושמן זית
250 סמ"ק שמנת 42%+1 ביצה מעורבבים היטב

אופן ההכנה:
1 בתבנית 35 על 25 מניחים 2 מצקות רוטב עגבניות
2 מסדרים שכבה אחת של עלי לזנייה
3 מסדרים שכבה דקה מכל סוג ירק
4 יוצקים מעט מהרוטב עגבניות באופן שווה
5 מפזרים בנדיבות מהגבינות
6 חוזרים על התהליך עד לבנייה של 3 קומות
7 מסיימים עם עלי לזנייה ומעט רוטב עגבניות באופן שווה
8 יוצקים את הרויאל (שמנת וביצה) חשוב באופן שווה
9 אופים בתנור 170 מעלות בערך 40 דקות
10 מקררים היטב לילה במקרר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר