חומרים:
פסטה ללא גלוטן של עדית'ס בצורת ספירלה ו/או אחר.
לרוטב:
6 עגבניות בשלות, גדולות
1 בצל לבן בינוני
1 גבעול סלרי אמריקאי
קורט פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
2 עגבניות מיובשות קצוצות
3 שיני שום קצוצות
2 קורט מלח
1 כף גדושה עלי אורגנו טריים קצוצים
1/3 כוס יין אדום
1 כפית סוכר.
2-3 כפות מים
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
להוסיף את שאר החומרים עד להרתחה.
להוסיף את הפסטה אחרי שרתחה 8-7 דקות.
לסגור את הסיר לבישול של 2-3 דקות, לכבות את האש.
להגיש חם.
המתכון זוכה המקום השני בגמר תחרות מתכוני הפסטה ללא גלוטן של עדית'ס.
צילום אלי דסה