ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - פסטה
מתכונים לראש השנה
מתכונים - פסטה

רביולי גבינת עזים ברוטב שמן זית וירקות ים תיכוניים

מאת תשלובת החלב של תנובה


שימו לב: במהלך ההכנה יש להקפיד לכסות במגבת מטבח נקייה את כדורי הבצק הממתינים למילוי.

חומרים ל-6 מנות:
לפסטה הטרייה:

1/2 3 כוסות (500 גרם) קמח, מנופה
5 ביצים
1 כפית מלח
1 כף שטוחה שמן זית

למלית:
2 גלילים (200 גרם כ"א) גבינת עזים "פרומעז" של "תנובה"
2 כפות עלי מרווה קצוצים

להכנת הרביולי:
1 ביצה, טרופה

לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 בצל, קלוף וקצוץ
2 שיני שום, קלופות וקצוצות
2 פלפלים אדומים, נקיים מעוקץ ומגרעינים, חתוכים לקוביות קטנות
1 פלפל צהוב, נקי מעוקץ ומגרעינים, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק, נקי מעוקץ ומגרעינים, חתוך לקוביות קטנות
מלח, פלפל שחור
1 כפית בזיליקום קצוץ דק

לבישול הרביולי:
1 כף שמן זית

אופן ההכנה:
בצק הרביולי:
שמים במכל במעבד מזון בעל להב הפלדה את הקמח והביצים ומעבדים לבלילה אחידה.
מוסיפים את השמן והמלח ומעבדים, עד שמתקבל בצק גס (אפשר גם לעבד לבצק ידנית).
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים ידנית, עד שמתקבל בצק גמיש. עוטפים בניילון נצמד ומניחים לשעה וחצי בטמפרטורת החדר.
מקמחים קלות משטח עבודה ומחלקים את הבצק ל־6 כדורים.
מכסים במגבת מטבח נקייה.

הכנת המלית:
מעבדים את גבינת העזים במעבד המזון עד שמתרככת.
מוסיפים את המרווה ומעבדים עוד קצת עד להטמעתה בגבינה.
יוצרים מהגבינה 40 כדורים קטנים.

הכנת הרביולי:
מוציאים אחד מכדורי הבצק למשטח העבודה.
מרדדים לריבוע בעובי 2 מ"מ.
חותכים את הריבוע לשניים.
מניחים על אחד החלקים כדורי גבינה במרווחים שווים, מברישים בביצה את הבצק החשוף בין הכדורים.
סוגרים עם עלה הבצק הנותר ומהדקים אותו אל העלה התחתון, סביב כל כדור גבינה. בעזרת חותכן עוגיות עגול קורצים עיגול סביב כל כדור גבינה ומהדקים.
חוזרים על הפעולות עם יתר כדורי הבצק.
מניחים את הרביולי המוכנים על משטח העבודה ומכסים במגבת מטבח נקייה.

הכנת הרוטב:
מחממים את השמן במחבת רחבה.
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את הפלפלים, מתבלים במלח ובפלפל, ומבשלים כרבע שעה, עד שמתרככים. מוסיפים את הבזיליקום ומסירים מאש.

בישול הרביולי:
ממלאים סיר גדול ב־2 ליטרים מים, מוסיפים את השמן ומביאים לרתיחה.
מחליקים כרבע מכמות הרביולי למים הרותחים, כך שיהיה להם די מקום.
מבשלים כ־3 דקות, עד שהם צפים אל פני המים.
מבשלים עוד 2 דקות ומוציאים בעזרת כף מחוררת.
חוזרים על התהליך, עד שכל הרביולי מבושלים.

הגשה:
מוסיפים את הרביולי המבושלים למחבת עם הרוטב ומחממים כ-2 דקות.
מגישים מייד חם.










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים