קנלוני תרד וריקוטה

קנלוני אפויים בתנור במילוי של תרד טרי, ריקוטה נימוחה ופרמז'ן ארומטי

קנלוני אפויים בתנור במילוי של תרד טרי, ריקוטה נימוחה ופרמז'ן ארומטי.

רכיבים ל- 4 אנשים:
450 גרם דפי פסטה טרייה (של פסטה דלה קזה)
ביצה

למילוי:
200 גרם ריקוטה
100 גרם פרמז'ן מגורר
100 גרם גבינת מוצרלה
200 גרם עלי תרד טרי נקיים וחתוכים לרצועות
חצי בצל חתוך לקוביות
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל
אגוז מוסקט

לרוטב:
250 מ"ל שמנת מתוקה
כוס חלב
50 גרם פרמז'ן מגורר
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מכינים את המילוי:
מטגנים בצל בשמן זית, מוסיפים את התרד ומטגנים יחד עוד כדקה – שתיים. מוסיפים אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומצננים.
מערבבים את התרד עם הגבינות ומעבירים לשקית זילוף.

ממלאים את הקנלוני:
חותכים את דפי הפסטה לרצועות, מזלפים פס מילוי בדופן אחת של הבצק ומגלגלים. מניחים בתבנית משומנת.

מכינים את הרוטב:
בסיר קטן מערבבים שמנת מתוקה, חלב, פרמז'ן מגורר, מלח ופלפל.
מבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה עד שהפרמז'ן נמסה.
מכסים את הקנלוני עד לכדי כיסוי מלא, מפזרים פרמז'ן מגורר מעל ומכניסים לתנור חם.
אופים בטמפרטורה של 200-250 מעלות במשך כ-25-30 דקות או עד השחמה.

פסטה דלה קזה

צילום מיכל בראל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר