ריגטוני עם קוביות טונה אדומה וזר ירקות

חומרים ל- 4-6 מנות:500 גרם "ריגטוני" לה מוליזנה מס' 31B400 גרם קוביות טונה אדומה טרייהחציל קלוף2 קישואים מזן זוקיני – רק החלקים הירוקיםפלפל צהוב10 עגבניות שרי חתוך לרבעים2 גבעולי טימין2 עלי דפנה4 עלי מרווהגבעול בזיליקום2 בצל אדום קצוץ דקשמן זית משובחאופן ההכנה:חותכים את כל הירקות לקוביות.מטגנים במעט שמן זית 2-3 דקות ומוסיפים את גבעול הבזיליקום לניחוח.במחבת נפרדת מטגנים את הבצל הקצוץ עם הטימין, עלי הדפנה והמרווה.מוסיפים את קוביות הטונה לצריבה ומוסיפים את העגבניות.במקביל מבשלים במים רותחים ומומלחים את הפסטה לדרגת "אל דנטה".מוסיפים את הפסטה למחבת, ומשלבים את שאר הירקות.

חומרים ל- 4-6 מנות:
500 גרם "ריגטוני" לה מוליזנה מס' 31B
400 גרם קוביות טונה אדומה טרייה
חציל קלוף
2 קישואים מזן זוקיני – רק החלקים הירוקים
פלפל צהוב
10 עגבניות שרי חתוך לרבעים
2 גבעולי טימין
2 עלי דפנה
4 עלי מרווה
גבעול בזיליקום
2 בצל אדום קצוץ דק
שמן זית משובח

אופן ההכנה:
חותכים את כל הירקות לקוביות.
מטגנים במעט שמן זית 2-3 דקות ומוסיפים את גבעול הבזיליקום לניחוח.
במחבת נפרדת מטגנים את הבצל הקצוץ עם הטימין, עלי הדפנה והמרווה.
מוסיפים את קוביות הטונה לצריבה ומוסיפים את העגבניות.
במקביל מבשלים במים רותחים ומומלחים את הפסטה לדרגת "אל דנטה".
מוסיפים את הפסטה למחבת, ומשלבים את שאר הירקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר