פנה טריקולור עם קוביות חצילים, פלפל אדום וצלפים

חומרים:1 חבילת פסטה פנה טריקולור1 חציל חתוך לקוביות קטנות1 פלפל אדום קלוי חתוך לרצועות1 כף צלפים שמן זיתמלח ופלפלאופן ההכנה:בסיר עם מים רותחים ומלח, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.בשמן זית, מקפיצים את החציל עד להזהבה.מוסיפים את הפלפלים, הפסטה והצלפים.מקפיצים כעוד דקה או שתיים.ממליחים, מפלפלים ומגישים.

חומרים:
1 חבילת פסטה פנה טריקולור
1 חציל חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום קלוי חתוך לרצועות
1 כף צלפים
שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
בסיר עם מים רותחים ומלח, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
בשמן זית, מקפיצים את החציל עד להזהבה.
מוסיפים את הפלפלים, הפסטה והצלפים.
מקפיצים כעוד דקה או שתיים.
ממליחים, מפלפלים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר