פרפלה ומוצרלה מעושנת בניחוח זוטה וקורנית

חומרים:4 מלפפונים (ללא ליבה)1 בצל סגול2 גזר2 שיני שום שמן זית1 כף sweet & spicy עגבניות צ'ילי500 גר' פסטה פרפלה מבושלת200 גר' גבינת מוצרלה מעושנת "גד" פרוסה לרצועות2 גבעולי זוטה לבנה טרייה (עלים בלבד)2 כפות קורנית לימונית מגוונת טרייה וקצוצה2 גבעולים של ריחן סגול לקישוטמלחפלפלאופן ההכנה:חותכים את הירקות לפרוסות ומאדים במחבת עם מעט שמן זית. מוסיפים sweet & spicy ופסטה ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים גבינת מוצרלה מעושנת ותבלינים טריים, ומטגנים דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.להגשה: מעבירים לקערה, מעטרים בריחן סגול ומגישים.(המתכון מתוך הספר "סיפורי תבלין של חישתיל" בהוצאת תאגיד משתלות חישתיל)

חומרים:
4 מלפפונים (ללא ליבה)
1 בצל סגול
2 גזר
2 שיני שום
שמן זית
1 כף sweet & spicy עגבניות צ'ילי
500 גר' פסטה פרפלה מבושלת
200 גר' גבינת מוצרלה מעושנת "גד" פרוסה לרצועות
2 גבעולי זוטה לבנה טרייה (עלים בלבד)
2 כפות קורנית לימונית מגוונת טרייה וקצוצה
2 גבעולים של ריחן סגול לקישוט
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לפרוסות ומאדים במחבת עם מעט שמן זית. מוסיפים sweet & spicy ופסטה ומטגנים 2-3 דקות.
מוסיפים גבינת מוצרלה מעושנת ותבלינים טריים, ומטגנים דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.

להגשה: מעבירים לקערה, מעטרים בריחן סגול ומגישים.


(המתכון מתוך הספר "סיפורי תבלין של חישתיל" בהוצאת תאגיד משתלות חישתיל)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר