עוף מרוקאי עם שזיפים, שקדים ויין

חומרים: 4 בצלים חתוכים לרצועות¼ כוס שמן5 כפות סוכר½1 כוסות יין אדום מתוק10 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי2 כפות שקדים קלויים1 עוף שלם (מבושל במים כ- 35 דקות) מפורק מעצמות. מסירים את העור וחותכים לרצועות אופן ההכנה:מטגנים בסיר עם שמן את רצועות הבצל עד לקבלת צבע חום.מוסיפים הסוכר ומערבבים בכף עץ עד שהסוכר נמס.על הסוכר מוסיפים את השזיפים וממשיכים לערבב עוד כ- 3 דקות נוספות.מוסיפים היין האדום ואת רצועות העוף אל הסיר, ומערבבים לספיגת טעמי הרוטב בעוף.מבשלים על להבה בינונית כ- 15 דקות ומגישים .

חומרים:
4 בצלים חתוכים לרצועות
¼ כוס שמן
5 כפות סוכר
½1 כוסות יין אדום מתוק
10 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי
2 כפות שקדים קלויים
1 עוף שלם (מבושל במים כ- 35 דקות) מפורק מעצמות. מסירים את העור וחותכים לרצועות

אופן ההכנה:
מטגנים בסיר עם שמן את רצועות הבצל עד לקבלת צבע חום.
מוסיפים הסוכר ומערבבים בכף עץ עד שהסוכר נמס.
על הסוכר מוסיפים את השזיפים וממשיכים לערבב עוד כ- 3 דקות נוספות.
מוסיפים היין האדום ואת רצועות העוף אל הסיר, ומערבבים לספיגת טעמי הרוטב בעוף.
מבשלים על להבה בינונית כ- 15 דקות ומגישים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר