חומרים:
800 גר' כבדי עוף נקיים מגידים, עורקים ומרה
2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות
1 כוס יין אדום
2 כפות סוכר חום
12 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי
¼ מקל קינמון
8 כפות שמן קנולה או תירס
½ כפית פלפל גרוס
מלח גס לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוה, ומטגנים את הבצל.
כשהבצל מזהיב מוסיפים שזיפים, מפזרים סוכר חום, וכאשר השזיפים מתקרמלים מניחים בצד.
באותה מחבת מטגנים את כבדי העוף משני הצדדים עד להשחמה.
אל הכבדים מוסיפים את הבצל והשזיפים שקירמלנו .
מוסיפים יין אדום אל המחבת.
מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים עם בריוש קלוי.