חומרים:
חזה עוף
שמן שומשום
צ'ילי
שום כתוש
סויה
מירין
קורנפלור
שמן לטיגון
לרוטב:
רוטב צ'ילי מתוק
טבעות בצל ירוק
אופן ההכנה:
חותכים את העוף לרצועות.
בקערה מכינים את הרוטב: שמן שומשום, צ'ילי, שום כתוש, סויה, מירין.
מערבבים לתערובת אחידה.
טובלים את העוף, בוחשים היטב ונותנים לו לנוח בתוך הרוטב מחצי שעה ועד לילה.
כמה דקות לפני הטיגון מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים כך שכל הקורנפלור ידבק לעוף ויספוג את הרוטב.
מטגנים בשמן חם ומוציאים לנייר סופג.
הגשה:
מערבבים את רוטב הצ'ילי עם טבעות הבצל.
טובלים ואוכלים.