צ'ילי פפר

חומרים ל- 4 מנות:2 גזר קלוף ופרוס למקלות 2 פלפל אדום קלוף ופרוס למקלות 2 פלפל ירוק קלוף ופרוס למקלות 2 פלפל צהוב קלוף ופרוס למקלות 2 בצל יבש פרוס 2 כפות גרעיני תירס 4 גבעולים בצל ירוק 1 חבילה נבטים סיניים – פרוס2 כפות שום כתוש8 כפות שמן סויה½ כוס חזה אווז מעושן חתוך לקוביות ללא השומן 1 חבילה חזה עוף שלם מושרה במעט סויה ושמן, צרוב על מחבת פסים או רגילה וחתוך לקוביות 600 גרם אטריות ביצים מבושלותרוטב סויהרוטב צ‘ילי מתוקציר עוף או מים2 כפות בנפייברמעט קורנפלור מעורבב במיםמלחסוכראופן ההכנה:מחממים מחבת ווק היטב ומוסיפים את השמן, הירקות והשום.מערבבים מספר שניות ומוסיפים את האווז וחזה עוף.מוסיפים מעל רוטב סויה, רוטב צ‘ילי מתוק ובנפייבר.מערבבים ומוסיפים סוכר ואטריות.טועמים את הרוטב ומתקנים לפי הצורך. אם יש הרבה רוטב מסמיכים עם הקורנפלור.מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל נבטים.צילום דודי מוסקוביץ

חומרים ל- 4 מנות:
2 גזר קלוף ופרוס למקלות
2 פלפל אדום קלוף ופרוס למקלות
2 פלפל ירוק קלוף ופרוס למקלות
2 פלפל צהוב קלוף ופרוס למקלות
2 בצל יבש פרוס
2 כפות גרעיני תירס
4 גבעולים בצל ירוק
1 חבילה נבטים סיניים – פרוס
2 כפות שום כתוש
8 כפות שמן סויה
½ כוס חזה אווז מעושן חתוך לקוביות ללא השומן
1 חבילה חזה עוף שלם מושרה במעט סויה ושמן, צרוב על מחבת פסים או רגילה וחתוך לקוביות
600 גרם אטריות ביצים מבושלות
רוטב סויה
רוטב צ‘ילי מתוק
ציר עוף או מים
2 כפות בנפייבר
מעט קורנפלור מעורבב במים
מלח
סוכר

אופן ההכנה:
מחממים מחבת ווק היטב ומוסיפים את השמן, הירקות והשום.
מערבבים מספר שניות ומוסיפים את האווז וחזה עוף.
מוסיפים מעל רוטב סויה, רוטב צ‘ילי מתוק ובנפייבר.
מערבבים ומוסיפים סוכר ואטריות.
טועמים את הרוטב ומתקנים לפי הצורך.
אם יש הרבה רוטב מסמיכים עם הקורנפלור.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל נבטים.

צילום דודי מוסקוביץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר