חומרים עבור 10 מנות:
1.8 ק"ג נתחי פרגית חתוכים בגודל 2/2
3 בצלים חתוכים לקוביות גדולות
500 גר' אננס חתוך לקוביות גדולות טרי או משומר
2 פלפלים (ירוק כהה) חתוך לקוביות גדולות
300 גר' רוטב ברביקיו שום ודבש מדולל עם 100 מ"ל מים בתוספת כף שמן סומסום
עלי כוסברה לקישוט
20 שיפודי עץ מושרים במים
להגשה:
אורז מאודה מוקפץ עם מעט אפונה, שום וג'ינג'ר
אופן ההכנה:
משפדים את נתחי הפרגית, כך שבין כל נתח לשני יש קוביית בצל, פלפל ואננס.
מתבלים במלח ופלפל וצולים על הגריל,
לקראת סוף הצלייה מברישים את הרוטב על הפרגית בעזרת מברשת, וממשיכים לצלות עד קבלת גוון קרמל כהה
מגישים שני שיפודים למנה על גבי אורז מאודה.