נאגטס קלאסיים בציפוי פירורי לחם לבנים

מצרכים ל- 6 מנות:6 יחידות חזה עוף חתוכים לנתחים בגודל 4 ס"מפירורי לחם לבנים של "סוגת"6 כפות קמח6 ביצים כוס שמן קנולהמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה: הכנות ראשוניות:מערבבים את הקמח עם מלח ופלפל בקערה.טורפים את הביצים היטב בקערה.מכינים צלחת קעורה ועליה מפזרים בנדיבות את פירורי הלחם הלבנים.מכינים צלחת ועליה נייר סופג.הכנת המנה:מקמחים היטב את נתחי חזה העוף.מעבירים את הנתחים המקומחים לקערת הביצים הטרופות עד לכיסוי מלא בביצה.מעבירים בעזרת מזלג את הנתחים לצלחת פירורי הלחם הלבנים ולוחצים בעדינות עד לכיסוי מלא ואחיד.מחממים מחבת עם שמן לטמפרטורה בינונית.בודקים שהשמן חם דיו, מטגנים את הנתחים עד לצבע זהוב משני הצדדים ומעבירים מיד לנייר סופג.מגישים עם צ'יפס חם וטרי וקטשופ.הצעת הגשה:ניתן להגיש עם מטבל ילדים אהוב של מיונז וקטשופ מעורבבים ביחס אחד לאחד.צילום: דן פרץ

מצרכים ל- 6 מנות:
6 יחידות חזה עוף חתוכים לנתחים בגודל 4 ס"מ
פירורי לחם לבנים של "סוגת"
6 כפות קמח
6 ביצים
כוס שמן קנולה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
הכנות ראשוניות:

מערבבים את הקמח עם מלח ופלפל בקערה.
טורפים את הביצים היטב בקערה.
מכינים צלחת קעורה ועליה מפזרים בנדיבות את פירורי הלחם הלבנים.
מכינים צלחת ועליה נייר סופג.

הכנת המנה:
מקמחים היטב את נתחי חזה העוף.
מעבירים את הנתחים המקומחים לקערת הביצים הטרופות עד לכיסוי מלא בביצה.
מעבירים בעזרת מזלג את הנתחים לצלחת פירורי הלחם הלבנים ולוחצים בעדינות עד לכיסוי מלא ואחיד.
מחממים מחבת עם שמן לטמפרטורה בינונית.
בודקים שהשמן חם דיו, מטגנים את הנתחים עד לצבע זהוב משני הצדדים ומעבירים מיד לנייר סופג.
מגישים עם צ'יפס חם וטרי וקטשופ.
הצעת הגשה:
ניתן להגיש עם מטבל ילדים אהוב של מיונז וקטשופ מעורבבים ביחס אחד לאחד.

צילום: דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר