גלילת עוף במילוי מוצרלה

ל- 3 מנות/סועדים חומרים: 6 יח' חזה עוף 100 גר' כל אחד6 כפות רוטב עגבניותעלי בזיליקוםמלחפלפל גרוס6 יח' מלבני גבינת מוצרלה קשה (2*5 ס"מ)קמח ביציםפירורי פנקו אופן ההכנה:לשטח את חזה העוף, להמליח ולפלפל. על כל יחידת חזה עוף למרוח כף רוטב עגבניות, לשים מעל עלי בזיליקום וגבינת מוצרלה. לגלגל את חזה העוף ולסגור בקיסם. לצפות את החזה המגולגל בקמח, ביצים ופירורי הפנקו ולטגן בשמן עמוק. בסיום הטיגון להוציא את הקיסם, לחתוך לשניים, ולהגיש על מצע רוטב עגבניות.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 3 מנות/סועדים


חומרים:
6 יח' חזה עוף 100 גר' כל אחד
6 כפות רוטב עגבניות
עלי בזיליקום
מלח
פלפל גרוס
6 יח' מלבני גבינת מוצרלה קשה (2*5 ס"מ)
קמח ביצים
פירורי פנקו


אופן ההכנה:
לשטח את חזה העוף, להמליח ולפלפל. על כל יחידת חזה עוף למרוח כף רוטב עגבניות, לשים מעל עלי בזיליקום וגבינת מוצרלה. לגלגל את חזה העוף ולסגור בקיסם. לצפות את החזה המגולגל בקמח, ביצים ופירורי הפנקו ולטגן בשמן עמוק. בסיום הטיגון להוציא את הקיסם, לחתוך לשניים, ולהגיש על מצע רוטב עגבניות.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר