שניצל פצצה

מלי: "כולם יודעים שילדים אוהבים שניצלים. אלא ששניצלים מטוגנים בשמן ולכן יש לי מתכון בריא וחלופי מחזה עוף. הילדים במשפחתון קוראים לו "שניצל פצצה". הוא קל להכנה והילדים אוהבים אותו בשל המתקתקות העדינה."חומרים:נתחי חזה חתוכים לשניצליםשמן זיתקצת מיץ לימוןקצת רוטב צ'יליקצת רוטב סויהקצת סילאן או דבשאופן ההכנה:משרים למשך לילה (לפחות) את נתחי החזה בקערה, ברוטב, שמכיל קצת מכל החומרים (לפי הניסיון והטעם). מחממים תנור לחום בינוני. ובמקביל מניחים את נתחי החזה בתבנית אפייה. יוצקים מעליהם את שארית הרוטב ומכסים בנייר כסף. אופים למשך 10-12 דקות ומגישים חם.אגודת כפרי הילדים SOS מעניקה בית חם ואוהב לכ-250 ילדים אשר הוצאו מבתיהם על ידי משרד הרווחה ו/או המשפט מסיבות שונות. האגודה הפועלת בשיתוף עם משרד הרווחה מפעילה שני כפרי ילדים מקסימים, האחד "נרדים" שבערד והשני "מגדים" במגדל העמק. הכפרים פועלים במתכונת ייחודית של משפחתונים שבכל משפחתון מתגוררת אם בית המשמשת כ"אמא" לכל דבר ו-8 ילדים הגדלים כאחים. הכנת האוכל לכל הילדים הינה חלק חשוב מאד מסדר יומן והן עושות זאת עם המון אהבה ומחשבה על כל ילד וילד.

מלי: "כולם יודעים שילדים אוהבים שניצלים. אלא ששניצלים מטוגנים בשמן ולכן יש לי מתכון בריא וחלופי מחזה עוף. הילדים במשפחתון קוראים לו "שניצל פצצה". הוא קל להכנה והילדים אוהבים אותו בשל המתקתקות העדינה."

חומרים:
נתחי חזה חתוכים לשניצלים
שמן זית
קצת מיץ לימון
קצת רוטב צ'ילי
קצת רוטב סויה
קצת סילאן או דבש

אופן ההכנה:
משרים למשך לילה (לפחות) את נתחי החזה בקערה, ברוטב, שמכיל קצת מכל החומרים (לפי הניסיון והטעם).
מחממים תנור לחום בינוני. ובמקביל מניחים את נתחי החזה בתבנית אפייה.
יוצקים מעליהם את שארית הרוטב ומכסים בנייר כסף.
אופים למשך 10-12 דקות ומגישים חם.

אגודת כפרי הילדים SOS מעניקה בית חם ואוהב לכ-250 ילדים אשר הוצאו מבתיהם על ידי משרד הרווחה ו/או המשפט מסיבות שונות. האגודה הפועלת בשיתוף עם משרד הרווחה מפעילה שני כפרי ילדים מקסימים, האחד "נרדים" שבערד והשני "מגדים" במגדל העמק. הכפרים פועלים במתכונת ייחודית של משפחתונים שבכל משפחתון מתגוררת אם בית המשמשת כ"אמא" לכל דבר ו-8 ילדים הגדלים כאחים. הכנת האוכל לכל הילדים הינה חלק חשוב מאד מסדר יומן והן עושות זאת עם המון אהבה ומחשבה על כל ילד וילד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר