צ'יקן טיקה

מצרכים800 גרם עוף ללא עצמות2 כפות מחית זנגוויל2 כפות מחית שוםחצי כפית אבקת פלפל לבןחצי כפית אבקת כמוןחצי כפית אגוז מוסקטחצי כפית הלחצי כפית אבקת צ'ילי אדוםחצי כפית אבקת כורכוםקורט מלח1 כף מיץ לימון50 גרם שמנת פרווה (להוסיף לה כפית זעפרן מושרה במים חמים)4 כפות שמן זיתאופן ההכנה1. לחתוך את העוף ל-18-20 פיסות.2. לטבול את פיסת העוף בשמן הזית ובמחית השום והזנגוויל.3. להניח את פיסות העוף בקערה גדולה. להוסיף פלפל, כמון, מוסקט, כורכום, הל ומלח, ולערבב היטב.4. להוסיף מיץ לימון ואת שמנת הפרווה עם הזעפרן.5. לערבב היטב ולהשרות במרינדה בין 4-6 שעות.6. לסדר בשיפודים את פיסות העוף ולצלות בין 10-15 דקות עד להתרככות.7. לקשט בטבעות בצל וכוסברה טרייה.

מצרכים
800 גרם עוף ללא עצמות
2 כפות מחית זנגוויל
2 כפות מחית שום
חצי כפית אבקת פלפל לבן
חצי כפית אבקת כמון
חצי כפית אגוז מוסקט
חצי כפית הל
חצי כפית אבקת צ'ילי אדום
חצי כפית אבקת כורכום
קורט מלח
1 כף מיץ לימון
50 גרם שמנת פרווה (להוסיף לה כפית זעפרן מושרה במים חמים)
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה
1. לחתוך את העוף ל-18-20 פיסות.

2. לטבול את פיסת העוף בשמן הזית ובמחית השום והזנגוויל.

3. להניח את פיסות העוף בקערה גדולה. להוסיף פלפל, כמון, מוסקט, כורכום, הל ומלח, ולערבב היטב.

4. להוסיף מיץ לימון ואת שמנת הפרווה עם הזעפרן.

5. לערבב היטב ולהשרות במרינדה בין 4-6 שעות.

6. לסדר בשיפודים את פיסות העוף ולצלות בין 10-15 דקות עד להתרככות.

7. לקשט בטבעות בצל וכוסברה טרייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר