חזה עוף מוקפץ ברימונים ויין קברנה

מצרכים ל-6 מנות1 קג חזה עוף טרי חתוך לקוביות גדולות 2 יח בצל סגול קצוץ 4 כפות שמן זית גרגרים מ-2 רימונים 3 כפות רכז רימונים 2 כוסות יין קברנה סוביניון מלח פלפל לפי הטעם האהוב 1 כף גינגר טרי קצוץ צרור עלי כוסברה1 כף אבקת מרק דגש אופן ההכנהאת קוביות העוף מבשלים כ- 2 דקות במים רותחים .מסננים ומניחים בצד.במחבת ווק לוהטת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל מוסיפים את הגינגר עם מחצית מגרגרי הרימון ואת נתחי העוף ותוך כדי הקפצה מוסיפים את רכז הרימונים ואת התבלינים לסיום מוסיפים את היין ואת הכוסברה מבשלים מעט עד לקבלת מרקם סמיך מגישים בכלי עמוק ומפזרים את יתר גרגרי הרימון מעל

מצרכים ל-6 מנות
1 קג חזה עוף טרי חתוך לקוביות גדולות
2 יח בצל סגול קצוץ
4 כפות שמן זית
גרגרים מ-2 רימונים
3 כפות רכז רימונים
2 כוסות יין קברנה סוביניון
מלח פלפל לפי הטעם האהוב
1 כף גינגר טרי קצוץ
צרור עלי כוסברה
1 כף אבקת מרק דגש

אופן ההכנה
את קוביות העוף מבשלים כ- 2 דקות במים רותחים .מסננים ומניחים בצד.

במחבת ווק לוהטת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל מוסיפים את הגינגר עם מחצית מגרגרי הרימון ואת נתחי העוף ותוך כדי הקפצה מוסיפים את רכז הרימונים ואת התבלינים לסיום מוסיפים את היין ואת הכוסברה מבשלים מעט עד לקבלת מרקם סמיך

מגישים בכלי עמוק ומפזרים את יתר גרגרי הרימון מעל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר