עוף שלם ממולא בכל טוב

מרכיבים ל-6 אנשים:100 מ"ל שמן זית2 כפות פפריקה מתוקהכפית אגוז מוסקטכפית פלפל אנגליחצי כפית לימון פרסי טחוןכפית פלפל שחורכפית כמוןכפית מלח3 עופות שלמיםחצי קילו אורז מבושל100 גרם צימוקים50 גרם תאנים מיובשות קצוצותחצי צרור פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה:מערבבים את השמן יחד עם התבלינים.מורחים היטב את כל העוף מכל צדיו בתערובת.להכנת המילוי מערבבים את האורז עם הפירות היבשים והפטרוזיליה הקצוצה.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וממלאים את העוף בתערובת.קושרים את העוף על רגליו בצורת איקס.מכסים את העוף בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כשעה וחצי שעתיים.

מרכיבים ל-6 אנשים:
100 מ"ל שמן זית
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית אגוז מוסקט
כפית פלפל אנגלי
חצי כפית לימון פרסי טחון
כפית פלפל שחור
כפית כמון
כפית מלח
3 עופות שלמים
חצי קילו אורז מבושל
100 גרם צימוקים
50 גרם תאנים מיובשות קצוצות
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
מערבבים את השמן יחד עם התבלינים.
מורחים היטב את כל העוף מכל צדיו בתערובת.
להכנת המילוי מערבבים את האורז עם הפירות היבשים והפטרוזיליה הקצוצה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וממלאים את העוף בתערובת.
קושרים את העוף על רגליו בצורת איקס.
מכסים את העוף בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כשעה וחצי שעתיים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר