כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל ושזיפים ויין אדום

חומרים:800 גר' כבדי עוף נקיים מגידים, עורקים ומרה2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות1 כוס יין אדום2 כפות סוכר חום12 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי¼ מקל קינמון8 כפות שמן קנולה או תירס½ כפית פלפל גרוסמלח גס לפי הטעםאופן ההכנה:מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוה, ומטגנים את הבצל.כשהבצל מזהיב מוסיפים שזיפים, מפזרים סוכר חום, וכאשר השזיפים מתקרמלים מניחים בצד. באותה מחבת מטגנים את כבדי העוף משני הצדדים עד להשחמה.אל הכבדים מוסיפים את הבצל והשזיפים שקירמלנו .מוסיפים יין אדום אל המחבת.מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים עם בריוש קלוי.

חומרים:
800 גר' כבדי עוף נקיים מגידים, עורקים ומרה
2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות
1 כוס יין אדום
2 כפות סוכר חום
12 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי
¼ מקל קינמון
8 כפות שמן קנולה או תירס
½ כפית פלפל גרוס
מלח גס לפי הטעם

אופן ההכנה:
מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוה, ומטגנים את הבצל.
כשהבצל מזהיב מוסיפים שזיפים, מפזרים סוכר חום, וכאשר השזיפים מתקרמלים מניחים בצד.
באותה מחבת מטגנים את כבדי העוף משני הצדדים עד להשחמה.
אל הכבדים מוסיפים את הבצל והשזיפים שקירמלנו .
מוסיפים יין אדום אל המחבת.
מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים עם בריוש קלוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר