מרכיבים:
120 גרם חסה מיקס
8 אגוזי מלך חצויים
6 רבעי פטריות
10 גרם נבטים
8 חצאים של עגבניות שרי
40 גרם ויניגרט בלסמי
180 גרם פרגית- לחתוך ריבועים
20 גרם רוטב חרדל דבש
אופן ההכנה:
להכניס לתוך קערת ערבוב את כל חומרי הגלם למעט הפרגית ורוטב החרדל והדבש.
לערבב היטב.
להעביר לצלחת עמוקה מעט.
במקביל לצלות את קוביות הפרגית בפלנצ'ה עד לריכוך מלא.
להעביר את הפרגית לקערת ערבוב ולערבב עם רוטב החרדל והדבש, ולהניח על הסלט.
חומרים לרוטב חרדל ודבש :
100 גרם סילאן
40 גרם סוכר חום
100 גרם חרדל
1 כפית שטוחה של טבסקו
אופן ההכנה של הרוטב:
לערבב היטב את חומרי הגלם בעזרת מטרפה, עד לקבלת רוטב חלק
צילום אסף לוי