מרכיבים לרוטב:
2 שיני שום כתוש
1 כף רסק עגבניות, או קטשופ
1 כף חרדל
פלפל גרוס
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
2 כפות שמן זית
ענף רוזמרין
לעוף:
4 חלקי עוף (כרעיים, שוקיים וכו')
4 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב.
מורחים את חלקי העופות ברוטב.
מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה ועליהן את העוף.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס.
רצוי לכסות בנייר אלומיניום עד לריכוך, ולהסיר רק לקראת הסוף, כדי להשחים (כ- 15 דקות).