עוף בתנור

מרכיבים לרוטב:2 שיני שום כתוש1 כף רסק עגבניות, או קטשופ1 כף חרדלפלפל גרוספפריקה חריפהפפריקה מתוקה2 כפות שמן זיתענף רוזמריןלעוף:4 חלקי עוף (כרעיים, שוקיים וכו')4 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסותאופן ההכנה:מערבבים את כל חומרי הרוטב.מורחים את חלקי העופות ברוטב.מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה ועליהן את העוף.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס.רצוי לכסות בנייר אלומיניום עד לריכוך, ולהסיר רק לקראת הסוף, כדי להשחים (כ- 15 דקות).

מרכיבים לרוטב:
2 שיני שום כתוש
1 כף רסק עגבניות, או קטשופ
1 כף חרדל
פלפל גרוס
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
2 כפות שמן זית
ענף רוזמרין

לעוף:
4 חלקי עוף (כרעיים, שוקיים וכו')
4 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב.
מורחים את חלקי העופות ברוטב.
מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה ועליהן את העוף.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס.
רצוי לכסות בנייר אלומיניום עד לריכוך, ולהסיר רק לקראת הסוף, כדי להשחים (כ- 15 דקות).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר