חזה עוף ברוטב קארי חלב קוקוס ונאשי טמפורה

פסטיבל אגסי נאשי במסעדת Olive Leaf בשרתון בשיתוף עם פירות "בראשית" עד סוף אוגוסט 2014מצרכים ל- 2 מנות:2 חזה עוף חתוכים לרצועות 4 כפות שמן קנולה או תירס1כפית קאריכף ג'ינג'ר טרי קצוץ1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות1 שן שום קצוצהחצי פחית של חלב קוקוס¼ כוס יין לבן1 כף כוסברה קצוצהמלח גספלפל גרוס טריאופן ההכנה:מחממים מחבת עם השמן. משחימים את העוף עד להזהבה יפה מכל הצדדים. מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד.באותו השמן מטגנים את הבצל עד להזהבה.מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים כדקה נוספת. מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים יין לבן ומרחישים את המחבת כמה דקות עד לצמצום היין. מוסיפים את חלב הקוקוס ואת התבלינים ומבשלים כ 30 דקות להתמזגות הטעמים והתבלינים.מפזרים את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם.מצרכים לטמפורה: 2 נאשי חתוכים לשמיניות 1 כוס מים קרים 2/3 כוס קמח תופח 1/3 כוס עמילן תירס 1 חלבון 1 כוס שמן לטיגון אופן הכנת הטמפורה:מניחים בקערה ¾ עד כוס מים קרים ומוסיפים את הקמח, עמילן תירס וחלבון.מערבבים בעדינות עד להתחברות.טובלים את הנאשי בבלילה ומטגנים בשמן חם.מגישים מיד.   מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב, ירקון 115 תל-אביב, 03-5219300א'-ה' 22:30-19:00. חניה חינם לאורחי המסעדה

פסטיבל אגסי נאשי במסעדת Olive Leaf בשרתון בשיתוף עם פירות "בראשית" עד סוף אוגוסט 2014

מצרכים ל- 2 מנות:
2 חזה עוף חתוכים לרצועות
4 כפות שמן קנולה או תירס
1כפית קארי
כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
1 שן שום קצוצה
חצי פחית של חלב קוקוס
¼ כוס יין לבן
1 כף כוסברה קצוצה
מלח גס
פלפל גרוס טרי

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם השמן.
משחימים את העוף עד להזהבה יפה מכל הצדדים.
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד.
באותו השמן מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים כדקה נוספת.
מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים יין לבן ומרחישים את המחבת כמה דקות עד לצמצום היין.
מוסיפים את חלב הקוקוס ואת התבלינים ומבשלים כ 30 דקות להתמזגות הטעמים והתבלינים.
מפזרים את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם.

מצרכים לטמפורה:
2 נאשי חתוכים לשמיניות
1 כוס מים קרים
2/3 כוס קמח תופח
1/3 כוס עמילן תירס
1 חלבון
1 כוס שמן לטיגון

אופן הכנת הטמפורה:
מניחים בקערה ¾ עד כוס מים קרים ומוסיפים את הקמח, עמילן תירס וחלבון.
מערבבים בעדינות עד להתחברות.
טובלים את הנאשי בבלילה ומטגנים בשמן חם.
מגישים מיד.

 

מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב, ירקון 115 תל-אביב, 03-5219300
א'-ה' 22:30-19:00. חניה חינם לאורחי המסעדה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר