שוארמה ביתית

חומרים:1/2 ק"ג פרגיות ו- 1/2 ק"ג חזה עוף – חתוכים לרצועות3 בצלים חתוכים לרצועותשן שום קצוצהתבלין לשוארמהאופן ההכנה: מחממים במחבת 1/4 כוס שמן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשר ומקפיצים כ-10 דקות. מוסיפים תבלין לשוארמה, שום, ומלח ופלפל (אפשר להוסיף גם כפית אמבה).מומלץ לשלב את המנה עם טחינה, אמבה, חומוס, סלט ירקות, סלט בצל עם סומק ופטרוזיליה וחמוצים.

חומרים:
1/2 ק"ג פרגיות ו- 1/2 ק"ג חזה עוף – חתוכים לרצועות
3 בצלים חתוכים לרצועות
שן שום קצוצה
תבלין לשוארמה

אופן ההכנה:
מחממים במחבת 1/4 כוס שמן ומטגנים את הבצל.
מוסיפים את הבשר ומקפיצים כ-10 דקות.
מוסיפים תבלין לשוארמה, שום, ומלח ופלפל (אפשר להוסיף גם כפית אמבה).
מומלץ לשלב את המנה עם טחינה, אמבה, חומוס, סלט ירקות, סלט בצל עם סומק ופטרוזיליה וחמוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר