מתוך הספר "געהאקטע לעבער מתכונים מובחרים מהמטבח היהודי האשכנזי"
מאת פנינה מילוא' בהוצאת מדיה 10 הוצאה לאור
חלק מהכנסות הספר יתרמו לעמותת בית הגלגלים המסייעת לילדים ובוגרים עם נכויות פיזיות
לרכישה: 09-9557999
מרכיבים:
6 כרעיים של עוף
3 כפות ריבת משמש
2 כפות רוטב סויה
1 כף סוכר דמררה
1 בצל
4 שיני שום
3 כפות שמן
111 גרם משמשים מיובשים
1 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
מבקשים מהקצב להפריד את הכרעיים לשני חלקים – שוק וירך.
פורסים את הבצל לפרוסות.
בסיר מטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו.
מוסיפים את העוף ומטגנים מעט.
מוסיפים את שאר המרכיבים וכוס מים.
מבשלים עד שהעוף מתרכך.
מגישים על אורז לבן.
צילום shutterstock