עוף במשמש

מתוך הספר "געהאקטע לעבער מתכונים מובחרים מהמטבח היהודי האשכנזי" מאת פנינה מילוא' בהוצאת מדיה 10 הוצאה לאורחלק מהכנסות הספר יתרמו לעמותת בית הגלגלים המסייעת לילדים ובוגרים עם נכויות פיזיותלרכישה: 09-9557999מרכיבים:6 כרעיים של עוף3 כפות ריבת משמש2 כפות רוטב סויה1 כף סוכר דמררה1 בצל4 שיני שום3 כפות שמן111 גרם משמשים מיובשים1 כפית מלח1/3 כפית פלפל שחוראופן ההכנה:מבקשים מהקצב להפריד את הכרעיים לשני חלקים – שוק וירך.פורסים את הבצל לפרוסות. בסיר מטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו.מוסיפים את העוף ומטגנים מעט.מוסיפים את שאר המרכיבים וכוס מים.מבשלים עד שהעוף מתרכך.מגישים על אורז לבן.צילום shutterstock

מתוך הספר "געהאקטע לעבער מתכונים מובחרים מהמטבח היהודי האשכנזי"
מאת פנינה מילוא' בהוצאת מדיה 10 הוצאה לאור
חלק מהכנסות הספר יתרמו לעמותת בית הגלגלים המסייעת לילדים ובוגרים עם נכויות פיזיות
לרכישה: 09-9557999

מרכיבים:
6 כרעיים של עוף
3 כפות ריבת משמש
2 כפות רוטב סויה
1 כף סוכר דמררה
1 בצל
4 שיני שום
3 כפות שמן
111 גרם משמשים מיובשים
1 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
מבקשים מהקצב להפריד את הכרעיים לשני חלקים – שוק וירך.
פורסים את הבצל לפרוסות.

בסיר מטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו.
מוסיפים את העוף ומטגנים מעט.
מוסיפים את שאר המרכיבים וכוס מים.
מבשלים עד שהעוף מתרכך.
מגישים על אורז לבן.

צילום shutterstock

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר