Kai Yaang – שוקי עוף ברבקיו

מצרכים: 1 ק"ג שוקיים 2 כפות הויסטר כף שמן שומשום 1 כף סויה מתוקה1 כף כוסברה קצוצה פלפל לבן 3 כפות צ'ילי מתוקאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים ומשרים את השוקיים למשך חצי שעה. שמים בתבנית בתנור בחום של 180-190 מעלות למשך 20 דקות.   סוואלי אלדר. אוריינטל פוד, ייבוא מוצרי מזון מהמזרח הרחוק    

מצרכים:
1 ק"ג שוקיים
2 כפות הויסטר
כף שמן שומשום
1 כף סויה מתוקה
1 כף כוסברה קצוצה
פלפל לבן
3 כפות צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ומשרים את השוקיים למשך חצי שעה. שמים בתבנית בתנור בחום של 180-190 מעלות למשך 20 דקות.

 

סוואלי אלדר. אוריינטל פוד, ייבוא מוצרי מזון מהמזרח הרחוק

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר