ירקות ועוף מוקפצים על הפלנצ'ה

מרכיבים למנה אחת:חצי כוס – פלפל צהוב אדום חתוך לרצועותחצי כוס – בצל לבן חתוך לפרוסותרבע כוס – שעועית ירוקה עדינהחצי כוס – פרחי ברוקולירבע כוס – פטריות חתוכות לשישיותמצקת וחצי – רוטב סויה פלפלים160 גר' – פילה עוףאופן ההכנה:את פילה העוף צורבים על מחבת.במקביל מניחים את הירקות עם מעט שמן על מחבת עד לריכוך מלא. את חזה העוף חותכים לרצועות דקות ואחידות בגודלן. לערבב היטב בקערת ערבוב מנירוסטה את הירקות ורצועות העוף ביחד עם מצקת וחצי (80 סמ"ק) רוטב סויה פלפלים ולהניח בצלחת. צילום אסף לוי

מרכיבים למנה אחת:
חצי כוס – פלפל צהוב אדום חתוך לרצועות
חצי כוס – בצל לבן חתוך לפרוסות
רבע כוס – שעועית ירוקה עדינה
חצי כוס – פרחי ברוקולי
רבע כוס – פטריות חתוכות לשישיות
מצקת וחצי – רוטב סויה פלפלים
160 גר' – פילה עוף

אופן ההכנה:
את פילה העוף צורבים על מחבת.
במקביל מניחים את הירקות עם מעט שמן על מחבת עד לריכוך מלא.
את חזה העוף חותכים לרצועות דקות ואחידות בגודלן.
לערבב היטב בקערת ערבוב מנירוסטה את הירקות ורצועות העוף ביחד עם מצקת וחצי (80 סמ"ק) רוטב סויה פלפלים ולהניח בצלחת.

צילום אסף לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר