שיפודי פילה עוף בשמן שומשום וקוקוס על סלט ירקות חם

מרכיבים ל-6 מנות:2 חבילות פילה עוףמרכיבים למרינדה:3 כפות שבבי קוקוס5 כפות שמן שומשום2 כפות רוטב סויה2 כפות קצחמרכיבים לסלט:חצי קילו פטריות שמפיניון3 שיני שוםחצי קילו פלפלונים גמדיים צבעונייםחצי קילו עגבנית שריצרור עלי מנגולד (ללא הגבעול)אופן ההכנה:מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה, ומשרים את הפילה עוף כשעתיים. משפדים את הפילה עוף וצולים על מחבת פסים (או מנגל פחמים).במחבת רחבה עם מעט שמן מטגנים את הפטריות עם השום. לאחר הצלייה מוסיפים את הפלפלונים וממשיכים לטגן עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את העגבניות והמנגולד.מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומורידים מהאש.   צילום דודו אזולאי

מרכיבים ל-6 מנות:
2 חבילות פילה עוף

מרכיבים למרינדה:
3 כפות שבבי קוקוס
5 כפות שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות קצח

מרכיבים לסלט:
חצי קילו פטריות שמפיניון
3 שיני שום
חצי קילו פלפלונים גמדיים צבעוניים
חצי קילו עגבנית שרי
צרור עלי מנגולד (ללא הגבעול)

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה, ומשרים את הפילה עוף כשעתיים.
משפדים את הפילה עוף וצולים על מחבת פסים (או מנגל פחמים).
במחבת רחבה עם מעט שמן מטגנים את הפטריות עם השום.
לאחר הצלייה מוסיפים את הפלפלונים וממשיכים לטגן עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את העגבניות והמנגולד.
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומורידים מהאש.

 

צילום דודו אזולאי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר