מרכיבים:
2 בצלים
1 ק"ג לוביה
5 שיני שום פרוסות
10 כנפיים חצויות "משק ארצי"
1/2 צרור פטרוזיליה
2 כפות רסק גדושות
מלח, פלפל
קימל
כמון
1/2 ק"ג עגבניות טריות
אופן ההכנה:
קוצצים דק את הבצל ומטגנים בסיר רחב עם מעט שמן זית, עד לשקיפות.
קוטמים את 2 קצוות הלוביה וחותכים לחתיכות באורך כ- 5 ס"מ.
מוסיפים את הלוביה, השום ואת כנפי העוף לבצל ומטגנים בחום נמוך כ- 5 דקות.
קוצצים את הפטרוזיליה ומטגנים איתה כדקה נוספת.
מסירים מהאש, מוסיפים את הרסק ומערבבים היטב.
מתבלים במלח, פלפל, קימל, כמון ומטגנים כדקה נוספת.
חותכים לקוביות את העגבניות הטריות ומוסיפים לסיר.
מציפים במים חמים ומבשלים עד שהעוף מוכן.
צילום דודו אזולאי