פוייקה פטריות ופרגית

מצרכים:סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות ל- 4 סלסלת פטריות פורטובלו חתוך ל- 4 סלסל פטריות שימג'י לבנות + סלסלת פטריות שימג'י חומות5 בצלים קלופים וקצוצים לקוביות קטנות10 בצלים ירוקים קצוצים 10 פרגיות חתוכות ל-4 מלח ופלפל שחור לפי הטעםאופן ההכנה:תחילה מטגנים את הבצלים עד להזהבה קלה.מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן למשך כ- 10 דקות.מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לטגן עוד כ- 15 דקות תוך ערבוב או הקפצה.מגישים בכלי פוייקה אישים (ניתן להגיש גם בסירים מיניאטוריים חד פעמים אישיים)מירי זורגר, שפית-קונדיטורית מומחית ליצירת מנות מיניאטוריות צילום אנטולי מיכאלו, סטיילינג למאיה לבנת הרוש

מצרכים:
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות ל- 4
סלסלת פטריות פורטובלו חתוך ל- 4
סלסל פטריות שימג'י לבנות + סלסלת פטריות שימג'י חומות
5 בצלים קלופים וקצוצים לקוביות קטנות
10 בצלים ירוקים קצוצים
10 פרגיות חתוכות ל-4
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
תחילה מטגנים את הבצלים עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן למשך כ- 10 דקות.
מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לטגן עוד כ- 15 דקות תוך ערבוב או הקפצה.
מגישים בכלי פוייקה אישים (ניתן להגיש גם בסירים מיניאטוריים חד פעמים אישיים)

מירי זורגר, שפית-קונדיטורית מומחית ליצירת מנות מיניאטוריות

צילום אנטולי מיכאלו, סטיילינג למאיה לבנת הרוש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר