מצרכים:
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות ל- 4
סלסלת פטריות פורטובלו חתוך ל- 4
סלסל פטריות שימג'י לבנות + סלסלת פטריות שימג'י חומות
5 בצלים קלופים וקצוצים לקוביות קטנות
10 בצלים ירוקים קצוצים
10 פרגיות חתוכות ל-4
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
תחילה מטגנים את הבצלים עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן למשך כ- 10 דקות.
מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לטגן עוד כ- 15 דקות תוך ערבוב או הקפצה.
מגישים בכלי פוייקה אישים (ניתן להגיש גם בסירים מיניאטוריים חד פעמים אישיים)
מירי זורגר, שפית-קונדיטורית מומחית ליצירת מנות מיניאטוריות
צילום אנטולי מיכאלו, סטיילינג למאיה לבנת הרוש