סלט עוף חם עם עדשים ובורגול ברוטב חרדל ודבש

חומרים ל- 3-4 מנות:1/4 שקית עדשים ירוקות מבושלות של סנפרוסט (200 גרם)500 גרם בורגול 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות1/3 כוס רוטב חרדל ודבש לסלט של אוליביה1 אגס חתוך, לקוביות8 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים1 בצל סגול, חתוך לפרוסותמלח, פלפלשמן לטיגוןאופן ההכנה:משרים את הבורגול במים חמים כחצי שעה (בודקים שהוא רך). במקביל מחממים את העדשים לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה, מסננים ומניחים בצד.מפזרים על העוף מלח ופלפל, ומקפיצים 3-4 דקות מכל צד עד הזהבה.מעבירים את כל המרכיבים לקערה.יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים חם.צילום לירון אלמוג

חומרים ל- 3-4 מנות:
1/4 שקית עדשים ירוקות מבושלות של סנפרוסט (200 גרם)
500 גרם בורגול
500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
1/3 כוס רוטב חרדל ודבש לסלט של אוליביה
1 אגס חתוך, לקוביות
8 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
1 בצל סגול, חתוך לפרוסות
מלח, פלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
משרים את הבורגול במים חמים כחצי שעה (בודקים שהוא רך).
במקביל מחממים את העדשים לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה, מסננים ומניחים בצד.
מפזרים על העוף מלח ופלפל, ומקפיצים 3-4 דקות מכל צד עד הזהבה.
מעבירים את כל המרכיבים לקערה.
יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים חם.

צילום לירון אלמוג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר