חומרים ל- 3-4 מנות:
1/4 שקית עדשים ירוקות מבושלות של סנפרוסט (200 גרם)
500 גרם בורגול
500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
1/3 כוס רוטב חרדל ודבש לסלט של אוליביה
1 אגס חתוך, לקוביות
8 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
1 בצל סגול, חתוך לפרוסות
מלח, פלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול במים חמים כחצי שעה (בודקים שהוא רך).
במקביל מחממים את העדשים לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה, מסננים ומניחים בצד.
מפזרים על העוף מלח ופלפל, ומקפיצים 3-4 דקות מכל צד עד הזהבה.
מעבירים את כל המרכיבים לקערה.
יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים חם.
צילום לירון אלמוג