כבד אווז בלווית קוסקוס ורוטב פירות יער

8 סועדים –באדיבות קוסקוס מזוןקוסקוס2 עגבניות קצוצות2 מלפפונים, קצוצים3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים1 בצל, קצוץ2 חבילת פטרוזיליה, קצוצה גס1 כוס "קוסקוס זה משפחה חמה" לא מבושלרבע כוס שמן זיתמלח ופלפל לפי הטעםלערבב את כל המרכיבים בקערה כ 4 שעות לפני ההגשה, ולשמור בקרור. כך, הקוסקוס יספוג את הטעמים והלחות מהסלט.רוטב פירות יער2 כוסות פירות יער, אוכמניות, תות שחור, תות אדום1 מנה קרם דה קסיס1/2 כוס סוכרשוב, לערבב את המרכיבים כ 4 שעות לפני ההגשה, ולשמור בקרור.כבד אווז8 פרוסות כבד אווז מלח ופלפל לפי הטעםלצרוב את הכבד על הגריל או במחבת. אם בוחרים במחבת, יש לחמם את המחבת לחום בינוני, לחרוץ את הכבד חריצים דקים ולצרוב במחבת כ 2 דקות מכל צד. בגריל – יש להזהר לא לשרוף מעל הגחלים. כדי לכבות את האש כדאי להתיז מים למוקדי האש.להגשת המנהלסדר את הקוסקוס על הצלחת, להוסיף את הכבד החם ואחר כך את ליצוק את הרוטב.

8 סועדים –באדיבות קוסקוס מזון
קוסקוס

2 עגבניות קצוצות
2 מלפפונים, קצוצים
3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
1 בצל, קצוץ
2 חבילת פטרוזיליה, קצוצה גס
1 כוס "קוסקוס זה משפחה חמה" לא מבושל
רבע כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

לערבב את כל המרכיבים בקערה כ 4 שעות לפני ההגשה, ולשמור בקרור. כך, הקוסקוס יספוג את הטעמים והלחות מהסלט.

רוטב פירות יער
2 כוסות פירות יער, אוכמניות, תות שחור, תות אדום
1 מנה קרם דה קסיס
1/2 כוס סוכר

שוב, לערבב את המרכיבים כ 4 שעות לפני ההגשה, ולשמור בקרור.

כבד אווז
8 פרוסות כבד אווז
מלח ופלפל לפי הטעם

לצרוב את הכבד על הגריל או במחבת. אם בוחרים במחבת, יש לחמם את המחבת לחום בינוני, לחרוץ את הכבד חריצים דקים ולצרוב במחבת כ 2 דקות מכל צד. בגריל – יש להזהר לא לשרוף מעל הגחלים. כדי לכבות את האש כדאי להתיז מים למוקדי האש.

להגשת המנה
לסדר את הקוסקוס על הצלחת, להוסיף את הכבד החם ואחר כך את ליצוק את הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר